Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tapasztalati vélemény érdekel....

Tapasztalati vélemény érdekel. Mennyire nehéz megszokni, és mennyire nehéz közlekedni jobbkormányos autókkal itthon?

Figyelt kérdés
2018. jún. 26. 17:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eléggé nem a magyar utakra valók
2018. jún. 26. 17:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
az előzés eléggé rizikós! :D
2018. jún. 26. 18:07
 3/17 Beviz Elek ***** válasza:
75%
Könnyű megszokni, magával az A-ból B-be eljutás könnyen megoldható, de amennyiben haladósan közlekedsz és sűrűn előznél, úgy nem ajánlom. Lehet vele előzni, de nagyobb helyet kell hagyni hogy kinézhess és emiatt kevesebb alkalmad lesz.
2018. jún. 26. 18:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy megszokás kérdése-e. Bal-kormányos autókra vannak tervezve az utak, ezen akárhány év szokás sem fog változtatni. Például: parkolóház bejáratában a kártyát a kocsi bal oldalán adja ki. Neked ki kéne szállni, átmenni érte. Autópályán a kapuknál ugyanez a helyzet van. Arra gondoltál már, hogy erdei úton a hosszú jobbosokat hogyan fogod bevenni? Nem látod mi jön. stb.
2018. jún. 26. 18:48
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Előttem már szépen felsorolták a lényeget. Én is vezettem itthon jobbkormányost, szerencsére csak egy ismerősömét pár alkalommal. Annyi pont elég volt. Valóban nem a vezetést megszokni nehéz, hanem a többi a probléma, sőt balesetveszélyes (pl az előzés). Ha hazaköltözés miatt hoznád haza, inkább add el az autót. Angliából meg behozni mert olcsó... inkább gyűjts még, vagy vegyél olcsóbb balkormányost.
2018. jún. 26. 18:53
 6/17 Beviz Elek ***** válasza:
26%
Nem balesetveszélyes az előzés, csak nehezebb. Ablak ugyanúgy van rajta és látod a többi autóst, csak a kormány és a pedálok vannak a túloldalon.
2018. jún. 26. 18:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
#6 Igen csak egy teherautó vagy kamion mögött szinte az egész autót át kell vinni a szemközti sávba hogy lásd jön-e valaki szembe.
2018. jún. 26. 20:34
 8/17 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Senki nem mondta hogy 2 méteres követési távolságnál kezdj el nézelődni. Mint írtam korábban, lehet vele előzni, csak messzebbről kell kinézelődni, emiatt pedig sok előzésről lemaradsz amit balkormányossal megcsinálhatnál.

2018. jún. 26. 20:51
 9/17 A kérdező kommentje:
Tehát akkor vehetek nyugodtan?
2018. jún. 26. 23:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha kell egy eladhatatlan autó akkor vedd csak meg
2018. jún. 26. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!