Tapasztalati vélemény érdekel. Mennyire nehéz megszokni, és mennyire nehéz közlekedni jobbkormányos autókkal itthon?
Figyelt kérdés
2018. jún. 26. 17:43
1/17 anonim válasza:
Szerintem eléggé nem a magyar utakra valók
3/17 Beviz Elek válasza:
Könnyű megszokni, magával az A-ból B-be eljutás könnyen megoldható, de amennyiben haladósan közlekedsz és sűrűn előznél, úgy nem ajánlom. Lehet vele előzni, de nagyobb helyet kell hagyni hogy kinézhess és emiatt kevesebb alkalmad lesz.
4/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megszokás kérdése-e. Bal-kormányos autókra vannak tervezve az utak, ezen akárhány év szokás sem fog változtatni. Például: parkolóház bejáratában a kártyát a kocsi bal oldalán adja ki. Neked ki kéne szállni, átmenni érte. Autópályán a kapuknál ugyanez a helyzet van. Arra gondoltál már, hogy erdei úton a hosszú jobbosokat hogyan fogod bevenni? Nem látod mi jön. stb.
5/17 anonim válasza:
Előttem már szépen felsorolták a lényeget. Én is vezettem itthon jobbkormányost, szerencsére csak egy ismerősömét pár alkalommal. Annyi pont elég volt. Valóban nem a vezetést megszokni nehéz, hanem a többi a probléma, sőt balesetveszélyes (pl az előzés). Ha hazaköltözés miatt hoznád haza, inkább add el az autót. Angliából meg behozni mert olcsó... inkább gyűjts még, vagy vegyél olcsóbb balkormányost.
6/17 Beviz Elek válasza:
Nem balesetveszélyes az előzés, csak nehezebb. Ablak ugyanúgy van rajta és látod a többi autóst, csak a kormány és a pedálok vannak a túloldalon.
7/17 anonim válasza:
#6 Igen csak egy teherautó vagy kamion mögött szinte az egész autót át kell vinni a szemközti sávba hogy lásd jön-e valaki szembe.
8/17 Beviz Elek válasza:
Senki nem mondta hogy 2 méteres követési távolságnál kezdj el nézelődni. Mint írtam korábban, lehet vele előzni, csak messzebbről kell kinézelődni, emiatt pedig sok előzésről lemaradsz amit balkormányossal megcsinálhatnál.
9/17 A kérdező kommentje:
Tehát akkor vehetek nyugodtan?
2018. jún. 26. 23:10
10/17 anonim válasza:
Ha kell egy eladhatatlan autó akkor vedd csak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!