Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 530D 2004-est szeretnék...

Christian IstvanN kérdése:

BMW 530D 2004-est szeretnék újra festeni, feketéről tűz pirosra, van olyan jó minőségű az újra fényezés mint a gyári?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy nem éppen olyan jó az újra festés mint a gyári, ez igaz?
2018. jún. 22. 23:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Pedig egész tűrhetőnek tűnt a videók alapján és már szinte elkönyveltem magamban, hogy fólia lesz.. De igen, ettől tartok én is, hogy bármi adódhat vele és könnyen megsérülhet.. Szerintem a festést veszem fontolóra 🤔🙂
2018. jún. 23. 02:10
 12/23 anonim ***** válasza:
Ugye azt tudod, hogy egy normális szakember által elkészített festés ára egy ekkora autónál fél misinél indul?
2018. jún. 23. 02:31
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

6. A nyelvről te ne irjál.

Mit jelent az hogy "lepodotten", és a többi ékezet nélkül.

2018. jún. 23. 08:27
 14/23 anonim ***** válasza:

Neked jó minőség kell, úgyhogy a fólia szóba sem jöhet. Nagyon jó megoldás a fóliázásás, de max pár évig, és itt szerintem minőségről nem beszélhetünk, főleg mikor a rozsdára húzzák rá a fóliát.

Az újrafényezés pedig nagyon profi is lehet, csak ez meg olyan pénzbe kerül, hogy nagyon át kell gondold (fél millió forint egy alaposabb munka, főleg ilyen autónál, akár több is lehet).

2018. jún. 23. 09:14
 15/23 anonim ***** válasza:

Több autót fényeztettem már nem olcsó helyeken.

Az árát el tudják kérni, de SOSEM lesz a gyárival megfelelö minöségü festés.

Könnyebben karcolódik, mattul, sérül, mint a gyári.

Én is a fóliát javaslom.

2018. jún. 23. 10:30
 16/23 anonim ***** válasza:
Troll kérdésen maceráztok!
2018. jún. 23. 11:33
 17/23 anonim ***** válasza:

Általában elemenként 20-25 ezerért fényeznek. Viszont, hogy normálisan meg legyen csinálva, teljesen szét kell kapni a kocsit: ajtók le, kibelezés, üvegek kivágása, majd minden vissza, ez sem kevés pénz a karosszériástól..

Én is ebben a cibőben evezek, jövőre az egész fényezve lesz.

Nagyon meg kell válogatni, hogy kivel fényeztetsz, mert kevés a jó szaki. Meg kell nézni a korábbi munkáit, körbe kell kérdezni embereket akiknek korábban fényezett, hogy mennyire vannak megelégedve, illetve a fényezőtől is meg kell kérdezni, hogy mennyi garanciát ad rá, + közölni, hogy nem kiállításra megy a kocsi, tehát nem 3 havonta veszed elő, hanem napi használós, tehát fog napon lenni, fog hóban, esőben, fagyban kint lenni..

Nekem is mondták, hogy inkább majd fóliáztassam, de nekem az eléggé 'mű", + utána néztem, és amit előttem írtak, nem olyan tartós, be tud rozsdásodni alatta, és árban kb. ugyan ott vagyok. Szóval marad nekem is a fényezés.

2018. jún. 24. 12:06
 18/23 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem (troll kérdés),az idén szeretném ezt a típusú autót megvásárolni és nekem a piros szín nyerte el a tetszésemet, ezért is tettem fel ezt a kérdést, hogy megéri-e újra fényeztetni vagy sem.. De nagyon úgy fest, hogy nem mert sok a negatív komment a fóliázással beleértve..
2018. jún. 25. 01:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem egy éve fényezték a szárnyat, a küszöböt, illetve a tetőt, és az egyik sárvédőt. Nem karcolódik, nem jön fel a festék, és nem is mattult be, szépen meg lett csinálva. Volt referenciájuk, + veterán autókat újítanak fel, több millás autókat bíznak rájuk, és garanciával dolgoznak. Ha a piros tetszik, vágj bele, annyi a lényeg, hogy jó szakit kell keresni, és nem a Józsi bácsihoz vinni, aki a garázsban, pincében fújkál..
2018. jún. 25. 02:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem olyan színűt veszel egyből, ami tetszik? Miért veszel más színűt és akarod átfestetni? Számomra ez felfogatatlan. Kismillió autó van a használtpiacon, egyszerűen vegyél neked tetsző színűt.
2018. júl. 18. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!