BMW 530D 2004-est szeretnék újra festeni, feketéről tűz pirosra, van olyan jó minőségű az újra fényezés mint a gyári?
6. A nyelvről te ne irjál.
Mit jelent az hogy "lepodotten", és a többi ékezet nélkül.
Neked jó minőség kell, úgyhogy a fólia szóba sem jöhet. Nagyon jó megoldás a fóliázásás, de max pár évig, és itt szerintem minőségről nem beszélhetünk, főleg mikor a rozsdára húzzák rá a fóliát.
Az újrafényezés pedig nagyon profi is lehet, csak ez meg olyan pénzbe kerül, hogy nagyon át kell gondold (fél millió forint egy alaposabb munka, főleg ilyen autónál, akár több is lehet).
Több autót fényeztettem már nem olcsó helyeken.
Az árát el tudják kérni, de SOSEM lesz a gyárival megfelelö minöségü festés.
Könnyebben karcolódik, mattul, sérül, mint a gyári.
Én is a fóliát javaslom.
Általában elemenként 20-25 ezerért fényeznek. Viszont, hogy normálisan meg legyen csinálva, teljesen szét kell kapni a kocsit: ajtók le, kibelezés, üvegek kivágása, majd minden vissza, ez sem kevés pénz a karosszériástól..
Én is ebben a cibőben evezek, jövőre az egész fényezve lesz.
Nagyon meg kell válogatni, hogy kivel fényeztetsz, mert kevés a jó szaki. Meg kell nézni a korábbi munkáit, körbe kell kérdezni embereket akiknek korábban fényezett, hogy mennyire vannak megelégedve, illetve a fényezőtől is meg kell kérdezni, hogy mennyi garanciát ad rá, + közölni, hogy nem kiállításra megy a kocsi, tehát nem 3 havonta veszed elő, hanem napi használós, tehát fog napon lenni, fog hóban, esőben, fagyban kint lenni..
Nekem is mondták, hogy inkább majd fóliáztassam, de nekem az eléggé 'mű", + utána néztem, és amit előttem írtak, nem olyan tartós, be tud rozsdásodni alatta, és árban kb. ugyan ott vagyok. Szóval marad nekem is a fényezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!