Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Swiftet, Corsát, Astrát...

Swiftet, Corsát, Astrát milyen áron érdemes venni?

Figyelt kérdés

Első autónak úgy tudom ilyeneket érdemes venni. Érdemes megvenni egy olcsó, 200ezer forintos darabot? Vagy inkább 4-500ezer felé kellene nézelődni?

Nincs semmi nagy igényem, csak működjön néhány évig nagyobb javítás nélkül.

Mit ajánlotok?

Köszönöm!

2018. jún. 22. 14:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Sőt, most látom, Suzukiból 120-150ért is van. Azokról mit gondoltok? Ha a műszaki 2020-ig jó, akkor érdemes?
2018. jún. 22. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne az ár legyen az irányadó, hanem az állapot.

Sokan vannak, akik nem is ismerik a saját autójuk alvázát, és kiderül, hogy szét van rohadva. Amikor meg odamész, teszik a hülyét. Aztán lehet, tényleg nem tudtak róla.

Egy a fontos, a küszöböket, alvázat, nyúlványokat nézd meg, ne legyen rozsdás.

De inkább vigyél magaddal valami szerelőt, vagy aki már szívott eleget ilyen olcsó vackokkal.(mint pl én...)

2018. jún. 22. 15:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Értem, köszi!

De az jelent valamit, hogy 2020-ig jó a műszaki, nem? Akkor idén vizsgázott. Olyankor nem nézik meg az alvázat, meg a küszöböket? Akkor is átengedik, ha ezek rozsdásak?

2018. jún. 22. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy munkatársam most vett 18 éves suzukit 360ezerért.Kb ennyit még rá is költött most tudja használni míg elő nem jön megint valami...Én biztos nem vennék ilyen öreg autót.
2018. jún. 22. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Műszakin bármilyen roncsot át lehet tolni. Megvannak a bejáratott helyek a problémás autók vizsgáztatására. Semmit nem jelent, hogy meddig van vizsgája. Sajnos itthon még mindig így megy ez.

100-200ezer körül értelmes autót nem kapni. 400ezer körül némi mázlival lehet kifogni használható autót az említett kategóriából. Kérdés, hogy neked mi a nagyobb javítás. Én eddig soha nem tudtam olyan használt autót venni, amire kihívás lett volna rákölteni 2-300ezer forintot. Olcsó autó, csóró tulaj, hanyag karbantartás. Ez a jellemző ebben a kategóriában. Tisztelet a kivételnek. De ismerek olyat is, akinek a 3 éves autóján pudvás a gumi, és autószerelő. Nekem a 20 éves autómon is mindig kifogástalan gumi volt.

2018. jún. 22. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!