Érdemes megvenni egy ilyen autót?
Hogyha csak rövid távra kellene (mondjuk 2 évre), aztán vennék egy újabbat hosszú távra, akkor szerintetek megéri egy ilyen?
Olcsó, ha nem is tudom majd eladni, akkor se bukok vele sokat, illetve nagyon szép a hangja. Mit gondoltok, kibírja 2 évig nagyobb hiba nélkül?
Ha nem ilyet, akkor mit vennétek hasonlóan jó hanggal? (BMW-t, Mercedest nem szeretnék)
Köszönöm!
Ahogy elnézem az árkategóriát, és amit nézel, egy baromság, már boccs!! Ezek az autók mind pénztemetők!!És ne is haragudj, második kommentelő..Lexus?????
Ezeket amiket felsoroltatok kb aranyáron van a fenntartása..
És mi az hogy két évre vennél autót??Amennyibe kerül átírás, szerviz, üzemanyag stb.Nem is éri meg!!200 ezres kategóriában a roncsok, hulladékok vannak..Autó 5-700 ezernél kezdődik, de ezekre is kell költeni!! Autót amúgy is friss szervizzel indítunk magunknál..Ami alsó hangon, ha nem magad csinálod még 100 ezer!!BMW,MERCEDES pedig menő, de jóval drágább fenntartani mint egy Opel, Audi, WV stb-t..Erre mondják azt hogy akinek majma van legyen banánra is pénze!!
Üdv egy szerelő
Második jól írja, ennyi pénzből nem "jó hangú" autót kell venni, hanem megbízható kisautót, ami kihúzza valahogy a következő műszakiig.
2-300.000-ért én személy szerint Corsa B-t mondanám, de ott a Swift, régi Polo, Fabia stb stb. 1.2 esetleg 1.4 benzinmotorral, kevés rozsdával. 2 év múlva meg amikor lejár a műszaki leadod egy bontóban.
Ha csak a "jó hang" számít, tölts le valami hangminta kollekciót, abban legalább valóban szép hangú autókat hallhatsz, nem ilyen fostalicskákat.
2 évig nagyobb hiba nélkül? Még 3 hónapig sem fogja ezek közül egyik sem.
Az állapotát innen nam látjuk. Így nem lehet megmondani, hogy elmegy-e két évet meghibásodás nélkül.
Sokat nem buksz rajta, ez igaz. Még akkor sem, ha két év múlva a bontóban is adod le.
Viszont ezt a pár százezeret is bele tudnád tenni abba az újabb autóba, ha nem feltétlenül megoldhatatlan az életed két évig autó nélkül.
Magyarán én akkor vennék ilyet, ha tényleg létszükséglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!