Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa Romeo 156-ost merjek-e...

Alfa Romeo 156-ost merjek-e venni?

Figyelt kérdés
18 vagyok suli mellett melózok. Szeretnék venni egy autót ami stílusos és kényelmes. Nem napi használatra venném és nem is gyorsulgati/versenyezni.(normálisan közlekedek) Havi max 200km-t használnám. Viszont hallottam hogy kényes a futómű/erseszti a szervó olajat/nagyon rohad a kasztni. Nem tudom ezek mennyire gyakoriak illetve ilyen feltételekkel mennyire jönnének elő?

2018. jún. 21. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Kevés pénzből elég nagy butaság olyan autót venni, amire szinte biztosan kell majd költeni.
2018. jún. 22. 00:36
 2/3 anonim válasza:

Rohad az Alfa Romeo? Aki ilyet mond az nem normális. A németek meg a japánok rohadnak nagyon az olaszok nem ez egyik egy előnye, ez tény.

156-os Alfa Romeot szabad venni, nem kell félni, de csak dízelt!

2.4JTD-t ne, csak 1.9JTD motorral.

Azt nézd meg, hogy a kuplung hol fog, és jó lesz.

Az ára manapság elég olcsónak tűnik, de nem egy olcsó autó. Igényli a jó szerlelőt, tisztes olajat.

Teljesen jó napi használatra, lehet hajtani nyugodtan de ésszel, mert nem biztos, hogy egy rossz úton örül a futómű a 100km/h sebességnek.

Ha egy olyan alfát akarsz kifogni amit sok sok évig szeretnél még használni érdemes kicsit többet rászánni a vételre. Ha csak szeretnél egy autót, amit használsz néha költesz rá egy kicsit, akkor a 156-ost nem ajánlom, sőt semmilyen alfát, mert ezek az autók igénylik a törődést, és ami ezzel jár: a pénzt.

2018. júl. 4. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:
"igénylik a törődést, és ami ezzel jár: a pénzt" Ez virágnyelven annyit jelent, hogy van velük baj.
2018. júl. 4. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!