Korrekt eszköz. Nem egy ördöglakat technika, igazából nyugodtan vehető.
2018. jún. 20. 23:26
3/14 anonim válasza:
Inkább amit először linkeltél
2018. jún. 20. 23:32
4/14 anonim válasza:
Sima, elsőkerekes gyenge kis autók. A-ból B-be eljutni megteszi. Amúgy csörög-zörög belülről, anyagminőség nem rossz, hanem inkább nincs.
De konkrétan azok amiket linkeltél nem tűnnek rossznak, élőben kellene megnézni őket, mert ilyen kis fényképeken nem lehet kiszúrni semmit. Plusz a motor, váltó, ésatöbbi alkatrész állapota sem állapítható meg. A kettő közül az első tűnne így látatlanba jobb választásnak.
2018. jún. 20. 23:34
5/14 anonim válasza:
Az első külföldről lett behozva, azonnal felejtős, a "garantált futásteljesítmény" csak rizsa. Egy 14 éves, külföldi autó, amiben 110e km van? A hirdető kamuzik.
2018. jún. 20. 23:37
6/14 anonim válasza:
Én szerintem nem jó francia azokkal csak a gond van drága a hozzá minden, szerelő ismerősöm rosszul van tőlük.
2018. jún. 20. 23:37
7/14 anonim válasza:
Hát azért ne haragudj meg,de ennyi pénzért ilyet venni pènzkidobás hat meg nyolcszázezerért már olyan korrekt jó gépeket lehet venni ami kinyalja a segged...
2018. jún. 21. 00:55
8/14 anonim válasza:
#5 2004-es autó J-s rendszámmal, miért lenne külföldről behozott?
2018. jún. 21. 07:22
9/14 anonim válasza:
Egyszerű, olcsó, alsó kategóriás autók, kis motorral. A típus esztétikumáról inkább ne nyissunk vitát, mert ez erősen szubjektív dolog.
Városban jönni-menni, szaladgálós autónak szerintem megfelelő. 14 év nem kevés, de még bőven nem matuzsálemi kor, jó pár évig kiszolgálhat még. Ha átnézetve nagy műszaki hiányosságok nincsenek, szerintem emgéri azt a pár százezret.
2018. jún. 21. 08:39
10/14 walk w1th mee válasza:
2ezer euro egy thailahoz? nee..inkább egy jó kis a6 1.8t vagy a4 1.8t...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!