Fejes Atika kérdése:
Van egy simsonom ami jol megy most lett felujitva de valamiért nincs alapjárat mimdig kis gázt kell húzni hogy ne álljon le mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 21:48
1/4 anonim válasza:
A baj rendkívül súlyos, aminek megoldása csak szakszervizben lehetséges százezres kiadással. Fogsz egy csavarhúzót és az alapjáratot állító csavart beljebb hajtod addig míg jó nem lesz az alapjárat. De ne keverd össze a másik csavarral mert az levegőszabályzó csavar. A gáztolattyú alatt van az alapjárati csavar.
2/4 anonim válasza:
De hát leírtad, hogy mi a baja! Nincs alapjárat az a baja. Kolléga leírta, hogyan "javítsd meg". Azért az idézőjel, mert nincs is elromolva, csak elállítódott.
3/4 anonim válasza:
ha másként nem megy, a bowdenen feszíts.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem volt benne alapjárati csavar ezért vettem egyet becsavartam és annyi volt hogy a gáz beragadt és ha meghuztam a gázt kilazult a csavar és nem használt semmit
2018. jún. 19. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!