Van valami törvény, ami korlátozza az autók és a motorok maximális hangerejét? Mást is idegesít, hogy megsüketül tőlük?
Na, úgy tűnik, megérkeztek a kommentelők közé azok is, akikről szó van. Akik jogaikban csorbulva éreznék magukat, ha a motorjaikkal, kocsijaikkal nem ébreszthetnének fel párezer embert éjjelente, vagy nem okozhatnának halláskárosodást nappal.
Hogy kit mennyien szeretnek, és hogy mekkora, az ebben a topicban teljesen irreleváns, de ettől függetlenül nem vagyok benne biztos, hogy ha ezen versenyszámok bármelyikében összemérnénk magunkat mi ketten, felkerülnél a dobogónak akár a harmadik helyére is...
Ha jól értem, Te nem vagy más, csak egy baseball sapkás jellegtelen alak, aki sörös dobozból locsolja az autókat....
No' ez nem egy világraszóló hír, de most már ezt is tudjuk. ;)
Tökre együttérzek veled.
Pl. ma 1 órányi autózás alatt 3 füstokádó hulladékot, 2 bömbölő köcsögmotorost és egy lyukas kipufogójú fostalicskát láttam.
A rendőröknek az lenne a feladata, hogy ezeket azonnal kiszedje a forgalomból és szigorított vizsgára küldje.
Sajnos ez túl sok munka és nem jelent annyi bevételt a rendőrségnek, mint a traffipaxozás.
Nem tartozok magyarázattal olyannak, aki egy emberre haragszik de csak egy tárgyon képes levezetni a dühét.
Azt gondolhatsz rólam, amit akarsz, de hidd el, sokkal jobban szeretem az autókat, mintsem hogy kárt tegyek valamelyikben is. Az a szerencsétlen fémszerkezet, nem tehet arról, ha egy antiszociális barom a tulajdonosa. Ahogy a kromofágos öntözést is csak egy primitív reakciónak tartom, semmi másnak.
Azt írod, "ha lenne"...
Korábban, ahogy a vizsgabázisoknak, ugyan úgy a rendőrségnek is volt, ilyen rendeltetésű berendezése.
Személyes tapasztalat: a 90-es évek közepéig, a rallyeversenyek gépátvételének egyik fontos elem volt a hangerő-mérés.
Ha ott és akkor bevethető volt -a versenyzők nem kis bosszúságára- vajon miért nem lehet napjainkban is alkalmazni a közúton?
Gondolom az akkori aktatáska nagyságú, és 220-as hálózatról üzemelő berendezést, napjainkra már mobiltelefon nagyságúra és hálózatmentesre fejlesztették)
Még azt sem tartom kizártnak, hogy jogszabály is létezik hozzá, csak -valamiért- nem alkalmazzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!