Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra H benzines 1.6...

Opel astra H benzines 1.6 ileltve 1.8 vélemény?

Figyelt kérdés

Nos a helyzet a következő . A mostani F astrámat szeretném egy fiatalabbra váltani nagyon jó és szép állapotban van a mostani is szóval semmi sűrgős nincs a dologban ha nem találok jót marad ez . Csakis benzines autó jöhet szóba nekem jelen astrám 1.4 60 ló és hát gyenge illetve egy klíma jól jönne belle meg baratnő is hisztizik hogy csak jó lenne egy újjabb meg akkor a régit megkaphatná ő értitek :) . Egész család opelos ugyhogy marad is tudom ecotech eszi az olajat elfogadtam . Van külön félre rakva 300 000 az átirás biztositás első szervizre ehhez nem nyulnék . külön a kocsira másféll millió forintom van jelen pillanatban . 1.6 és 1.8 között gondolkodtam de ugye az 1.8 sokkalta ritkább és nem sok infót találtam róla az 1.6-hoz képest . És érdekelne a véleményetek hogy ki mit mond melyik motor a jobb illetve miért venné azzal ? Mint emlittettem nem sietős szóval nem para ha kell pár hónap hogy találjak egy jót .

Előre is köszönöm szépen a normális válaszokat !

2018. jún. 18. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó az 1.6. De lehetőleg XER kódú. Az XEP-ben hajlamos leragadni az olajlehúzó gyűrű, ha nem volt 10000-ként cserélve az olaj, és akkor enni fogja. Ha 10000-ként cserélve volt, akkor jó az XEP is.
2018. jún. 18. 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:

1.8-as nagyon jó, csendesebb, erősebb is és keveset fogyaszt.

125 lovast hajtok

2020. nov. 17. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!