Audi A8, BMW 7 széria vagy Mercedes S osztály?
Azt kérdezed, hogy mit helyette?
Racionális választást esetleg???? Sok válaszoló talán nem alaptalanul ítélkezik a "feltörekvő csóró" és hasonló megjegyzéseikkel, mert tényleg az olyanok hiszik azt, hogy hatalmas bizniszt csinálnak egy 10 év körüli levedlett luxusszedánnal. Mert ezek azok. Luxusszedánok. A prémium szedán az az A4, 3-as BMW a C osztály, a Lexus IS sorozat stb... A luxusszedánokat pedig újkorukban is pénztemetés megvenni, csak újonnan olyan emberek veszik, akiknél totál nem számít, csak beültetik előre Hans-t és hátul eltespednek az aktuális üzlettársukkal cseverészni, vagy az odaúton megírnak pár céges e-mailt vagy szerződést. Luxusszedánban a tulaj hátul ül.
Ha 5 misi a kereted, akkor nézz inkább A4 kategóriát méretben, esetleg kombit, ha kell a hely. Azokból lehet fiatalabb, jobb állapotút kifogni. És talán kilómétermilliomos se leszel, ha benzinest veszel belőlük. Újabb BMW motoroktól mondjuk óvaintenélek. Mercit meg alapból nem vennék, ha csak nem a fentebb említett milliárdos tőzsdecápa lennék. Így én egy jó A4-re szavazok (ha mindenképp kell a rongyrázás)
Szerintem a Merci lenne itt a nyerő, mert mindig is az volt a legfejletteb, csak ennek van egy nagy hátulűtője ami az, hogyha valami baj van vele, főleg elektronika akkor nem lessz olcsó a javítás.
Szerintem luxus autót, csak automatával érdemes venni.
Ha lehetőségem lenne venni egyet akkor az a S 350 4Matic lenne. 270ló és összkerék meghajtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!