Suzuki motor csete legálisan 8szelepesből 16 szelepesre.
Lehetséged?
Figyelt kérdés
Nos, van egy Swiftem 8 szelepes, eszi az olajat, 5000km /2 liter azaz 2500km alatt egy liter. És gyenge is nem olyan mint volt.
Arra gondoltam veszek 16 szelepes motort, az olcsóbb valamiért mindig, és szerelővel megcsináltatom, de első gondom, hogy klímához hozzá kell nyúlni? Papírozni kell? Autó karosszériája kiválló most nemrég lett teljesen megcsinálva. Jó drága volt. De szép lett. Már csak egy megbízhatóbb erőforrás kell.
Ja a 16 szelepes 84 lóerő, a mostani 68 papíron.
2018. jún. 16. 21:52
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi,csere, meg egyéb hibákért bocsi, telefonról írok és van az a automatikus javítás ami egy átok.
2018. jún. 16. 21:53
2/9 anonim válasza:
Megoldható, csak drágább lesz a leves mint a hús. Hívd fel az NKH-t, és elmondanak mindent. Én is így jártam el, majd hagytam az egészet.
2018. jún. 16. 22:39
3/9 A kérdező kommentje:
Műszakinál nézik a motorszámot? Mert ha nem akkor nem kell lehet nkh, úgy sem fogom eladni. Ismerősöm kéthetnte hajt szét motorokat , mert récőr, gondolom nem nézték a motorszámát mert tegnap ment át műszakin az amúgy kiválló szerkezeti állapotú autója csak a chippet nem bírják a jtd motorjai..
2018. jún. 16. 23:04
4/9 anonim válasza:
"és van az a automatikus javítás ami egy átok"
És nálad nem lehet kikapcsolni?!
"Műszakinál nézik a motorszámot?"
Nem, bammeg, nem nézik. Nyugodtan beletehetsz két tizenhatszelepes blokkot is, mert megszámolni sem szokták a motrokat a kocsiban.
2018. jún. 17. 08:50
5/9 anonim válasza:
azt akartad írni, hogy úgyis "okosba" vizsgáztatod?...akkor csináld. (ha a bakok ugyanott vannak) a többi már csak ujjgyakorlat egy jobb szerelőnek.
2018. jún. 17. 08:56
6/9 anonim válasza:
Fizikailag bele lehet szabni. Csak épp nem lesz egy egyszerű menet, mire azt legálisan lepapírozod.
Nem típusazonos motor, mivel másmilyet teszel bele mint volt. Ezért kapásból átalakítási engedéllyel kezdődik a történet.
Műszakin úgy kezdődik, hogy vázszám, motorszám fotózás.
2018. jún. 17. 08:58
7/9 anonim válasza:
Papírozni kell viszont lehet is, mert ugye gyárilag létező kombinációt akarsz létrehozni. Meg be kell jelentened a kormányablaknál is, a megváltozott teljesítmény után valamennyivel több adót kell fizetni.
2018. jún. 17. 09:33
8/9 A kérdező kommentje:
Még nem tudom mi lesz a vége, de így nem maradhat. Köszönöm a válaszokat. :)
2018. jún. 17. 20:15
9/9 anonim válasza:
Egyszerűbb és olcsóbb ha felújíttatod a meglévő motort.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!