Fehér színű autó?
Nekem fekete van vajszinü bör belsövel.
Iszonyatosan fel tud melegedni.
Korábban volt egy fehér , szövet belsövel..az még türhetö volt.
Mindkettö klimás.
10-es!
"És ha alapból olyan helyen kéne tárold az autót, ahol mindig süt a nap, esik az eső, stb? :D"
Pont ezért bérelek garázst a lakástól jó 10-15 percnyi gyaloglásra. Nem azért mert szeretek naponta kétszer ennyit gyalogolni, se azért mert annyi pénzem lenne, hogy ne tudnám másra költeni. ;)
Ha nem lenne 5km-es körzeten belül se eladó, se kiadó garázs, se helyem nem lenne hogy legalább egy nyitott beállót összeácsoljak, akkor erősen elgondolkoznék azon, hogy megoldom az életemet autó nélkül.
Tudom, van akit pont nem izgat mi van az autójával akkor sem ha veri a jégeső. Nem vagyunk egyformák. De nekem rosszul esne látni nap mint nap, hogy az annak az autónak, amiért sok évig keményen dolgoztam és spóroltam, szépen lassan hogy romlik az állaga, miközben teljesen tehetetlen vagyok ellene.
12-es
Én is imádom az autóimat, de te erős túlzásokba esel.
13-as!
Lehet, de a hozzászólásod miatt nem fogom ezentúl az utcán aszalni. :D
Az előző autómat 13 évesen adtam el, közel 300.000km-rel (igaz nagyrészt autópályás autó volt), külső-belső szó szerint újszerű állapotban. Kívül a kavicsfelverődéseket, belül a kopásnyomokat a műanyagokon, kárpitokon, bőrözésen nagyítóval kellett keresni. :)
Ebben a cikkben mérik különböző időnként a fehér,szürke és fekete autókat a napon.A kérdésedre megkapod benne a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!