BMW e36 embléma?
Szeretnék rendelni ebayről olcson egy Bmw e36 emblémát ami motorháztetőre raknék ilyen fekete fehér és olyan mint ha carbonszállas, az a baj, hogy nem tudom, hogy milyen méretbe rendeljek ami jó rá. 82mm vagy 74mm?
Köszi.
Hát jah szeretnek olcson mert magyarországon rendelem akkor 5000 nem tom mennyibe kerül ha meg ebayről rendelek veszek 4db abból a pénzből amiért magyarországon tudnék... és így is 1,5 misibe van már az autó és még bőven nincs kész, ilyen apróságokra meg nem akarok ennyi pénzt kidobni.. de okítsál nehogy segíts..
Azért van ez az oldal, hogy majd ti megmondjátok és ne nekem kelljen elmennem 17,96km-t a kocsihoz aztán méricskélni.
Sokra jutottam veletek köcsög Magyarok sajnálom, h ide születtem
Tudod mit? Lemegyek azt lemérem neked. Értem én amit mondasz, teljesen jogos hogy amit megkapsz 400-ért ebayen azért nem akarsz 5 ezret kiadni (és embléma ugyan az. Én nekem mindkettőhöz volt szerencsém. Szerintem is ebayről vedd)
DE amilyen stílusod van az bicskanyitogató. Még meg sincs a kocsi, de már vered rá a nyálad. Mondjuk részben megértem, mert mindenki csak olt ahelyett hogy segítene.... Néha nem értem. Benne van a kérdésben hogy "BMW" és már mindenki utál mindenkit. Nyomorékok mindenhol.
82mm. Elöl és hátul is E36-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!