Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e36 embléma?

BMW e36 embléma?

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni ebayről olcson egy Bmw e36 emblémát ami motorháztetőre raknék ilyen fekete fehér és olyan mint ha carbonszállas, az a baj, hogy nem tudom, hogy milyen méretbe rendeljek ami jó rá. 82mm vagy 74mm?

Köszi.

2018. jún. 14. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Van nálad mérőszalag vagy vonalzó? Nagyon jó. Mérd le, és rendeld meg a jó méretet.
2018. jún. 14. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
tipikus bmw-s kerdes :-D "szeretnek olcson" LOL
2018. jún. 14. 18:07
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát jah szeretnek olcson mert magyarországon rendelem akkor 5000 nem tom mennyibe kerül ha meg ebayről rendelek veszek 4db abból a pénzből amiért magyarországon tudnék... és így is 1,5 misibe van már az autó és még bőven nincs kész, ilyen apróságokra meg nem akarok ennyi pénzt kidobni.. de okítsál nehogy segíts..

Azért van ez az oldal, hogy majd ti megmondjátok és ne nekem kelljen elmennem 17,96km-t a kocsihoz aztán méricskélni.

Sokra jutottam veletek köcsög Magyarok sajnálom, h ide születtem

2018. jún. 14. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem baj kérdező, veled is csak többen vagyunk. És máshol még ennél is rosszabb a helyzet...
2018. jún. 14. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is BMW-m van, szivesen segitettem volna ha nem a kocsog BMW-s csapatba tartoznal... Ekkora arccal elni... Szégyellem ilyenkor hogy ezt a markat valasztottam.
2018. jún. 15. 00:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Erről beszélek :D Ahelyett, hogy megírtad volna elsőre, hogy 82mm köszi helló.. Erre meg mint egy óvodás "én nem segítek" gratulálok
2018. jún. 15. 00:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Majd ha megadod a tiszteletet azoknak az embereknek akik NEKED próbálnak segíteni, mivel TE tettél fel kérdést, akkor elvárhatod hogy normális választ kapj. Addig meg pötyögtesd be a googlebe magadnak és méregesd ;)
2018. jún. 16. 17:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Már nem azért de feltettem egy átlagos kérdést semmi fikával és erre meg kapom a dolgokat h mekkora g#eci fa#sz vagyok h kocs#og bmwes vagyok ezek utan ti meg elvarjatok tolem h megadjam a tiszteletet? Kik vagytok ti cseszd meg... én nem vagyok egy nagy kotekedos ember, de ha valaki velem kotekszik akkor nem leszek a kutyaja
2018. jún. 16. 18:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Tudod mit? Lemegyek azt lemérem neked. Értem én amit mondasz, teljesen jogos hogy amit megkapsz 400-ért ebayen azért nem akarsz 5 ezret kiadni (és embléma ugyan az. Én nekem mindkettőhöz volt szerencsém. Szerintem is ebayről vedd)

DE amilyen stílusod van az bicskanyitogató. Még meg sincs a kocsi, de már vered rá a nyálad. Mondjuk részben megértem, mert mindenki csak olt ahelyett hogy segítene.... Néha nem értem. Benne van a kérdésben hogy "BMW" és már mindenki utál mindenkit. Nyomorékok mindenhol.

82mm. Elöl és hátul is E36-on.

2018. jún. 20. 17:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2018. jún. 20. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!