Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Diesel autoknal mire figyeljek...

Diesel autoknal mire figyeljek oda vételnel? Ford mondeo MK3 2. 0Tdi

Figyelt kérdés
Mondeot szeretnek venni es erre lenne lehetőseg viszont nem ertek hozza, mivel kezdő vagyok eddig 2 benzines autom volt. Azt mondjak hogy a mondeok gyari (porlaszto) hibasak? Mit nezek att a kocsin, mire figyeljek oda?

2018. jún. 11. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne vegyél dizelt. Vegyél elektromosat.
2018. jún. 11. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Arra hogy nehogy véletlenül megvedd. Betegágy, ronda a hangja, és kormol is.
2018. jún. 11. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Én szeretem a Fordokat, de Mk3-as Mondeoból eszembe se jutna dízelt venni. Az egyik legrosszabb, legmegbízhatatlanabb motorja a Fordnak. Tipikus betegágy, amiben az összes drága dízelhiba jelen van (magasnyomású szivattyú, kettőstömegű lendkerék, porlasztócsúcsok).
2018. jún. 11. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Dízel Fordot nem szabad venni, viszont ha fontos hogy dízel legyen inkább akkor Volkswagent, Škodát, Mercedes- Benzt. De inkább benzineset.
2018. jún. 12. 12:14
 5/5 Oliver38 ***** válasza:

Én vennék egy jó G-astra 1.7DTI-t a 75lovasat az Isuzu diesel azzal nem lesz annyi probléma. árban pedig hasonló.

ha a diesel mindenképp szempont(pl ha sokat mész a kocsival).

2018. jún. 13. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!