Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melegen miért nem indít az autó?

Melegen miért nem indít az autó?

Figyelt kérdés

Üdv!

Elsősorban Daewoo tulajoktól kérdezném. Van egy Daewoo Lanos 1.5-ös 99-es évjáratú Autónk. Hidegen elsőre indít és ameddig meg nem állítjuk addig amíg a benzin el nem fogy addig meg se áll. Melegen viszont több óráig kell szenvedni vele míg elindul. A benzin szivattyút sem hallanánk, hogy hangot adna ki. A benzin nyomást megmértük az 2.5 bar volt. Benzin szűrőt cseréltünk már rajta. Ha valakinek van valamilyen hasonló tapasztalata és megosztaná azt megköszönném. Nem szeretnék a szervízben hagyni több százezret hagyni egy tízezres hiba miatt, hallottam már olyan történetet, hogy 30000 ft-os hibája volt az autónak és 160-ba állt meg. Szóval ha valaki tud segítsen. Köszönöm!

2018. jún. 11. 11:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
El kell vinni a szervizbe. Ennyiből nem lehet emgmondani mi a baja.
2018. jún. 11. 11:35
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem is azt mondtam, hogy mondjátok meg mi a baja :D Hanem, azt kérztem, hogy járt-e már így más Lanos tulaj? És ha igen hogyan tudta megoldani.
2018. jún. 11. 11:45
 3/16 anonim ***** válasza:
54%

Járt már így.

Elvitte a szerelőhöz, aki feltárta és kijavította a hibát.

2018. jún. 11. 11:55
 4/16 A kérdező kommentje:
:O Ne őrjíts meg... Na jól van, ha nem tudtok normális választ adni a kérdésemre lehet máshol trollkodni... Írjak ki egy másik kérdést nektek buzogányoknak?
2018. jún. 11. 12:12
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Kompresszió hiány az én tippem
2018. jún. 11. 13:11
 6/16 D. Brasco ***** válasza:
26%

Az ilyen 1.5-ös lanos-ok azert szoktak melegen nehezen indulni mert valami elromlik bennük....de legalább is nem működik rendesen!

Nagyon szívesen!

2018. jún. 11. 13:43
 7/16 Majatom ***** válasza:
87%
Lehet, hogy lavinát indítok el, de én is egyet értek a kérdezővel a trollkodással kapcsolatban. Na nem azt mondom, van aki tényleg olyan kérdéseket tesz fel, hogy "Nem indul a kocsim, mi lehet a baja?" De az, hogy hidegen pöccre, melegen meg sehogy nem indul, az nem egy tipikus probléma, így simán járhat erre olyan, aki már végigjárta az általatok javasolt "Vidd el szervizbe" procedúrát, és mondjuk csak a 3. szervizben az 5. kicserélt alkatrész oldotta meg a gondot, a többi csak idő és pénzpocsékolás volt.
2018. jún. 11. 14:23
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Matizzal jártam így, de végülis az is Daewoo. A gyújtáselosztó teljes blokkját kellett végül kicserélni. Előtte két hónappal teljes káosz volt a kocsi, lefulladt, lassításnál leállt a motor, nem indult, stb.; a márkaszervíz 3 hét hiábavaló próbálkozás után behívott egy ismerős ugyanolyan kocsit, és egyesével cserélgette bennük az alkatrészeket, mire rájött, hogy a gyújtáselosztót kell cserélni. 90 ezer. Mindössze 1 hónapig volt működőképes a kocsi, majd elkezdte amit te is írsz, hogy hidegen semmi baja, melegen meg 2-3 órán át nem indul. Márkaszervízbe vissza, újabb két hét, végül azt mondták, hogy a gyújtáselosztó teljes blokkját kell cserélni (nem csak azt az alkatrészt, amit először), de szerencsére azt elintézték alkatrész-garanciára. Én meg nagyon gyorsan végleg megszabadultam a kocsitól. Elég volt belőle. Két évvel később láttam a kocsit egy nagy áruház parkolójában, szóval elvileg működőképes, de hogy azóta még mit cseréltek benne, azt nem tudom.
2018. jún. 11. 14:44
 9/16 D. Brasco ***** válasza:
21%

"De az, hogy hidegen pöccre, melegen meg sehogy nem indul, az nem egy tipikus probléma"

Vegül is csak minden masodik kerdes erről szól az oldalon,illetve az az infó,hogy csak melegen nem indul aztán nagyon kisegít minket....igy az 1000helyett már csak 996dologra lehet gyanakodni!

Egy hibakod olvasas meg filleres tetel...tenyleg par ezer forint....ha valaki ennyit nem tud rááldozni a dologra,hogy közelebb legyen a megoldashoz azt nagyon sajnalom!Nyilvan az sem garancia semmire,meg nem is biztos hogy hoz hibakodot vagy hoz de aztan megsem az a hiba.......de ugy legalabb el lehetni indulni valamerre......mert nem tudom hogy te is meg a kerdező is mibe remenykedik?!?A vak talalgatasban?!?!illetve az hogy masnak volt hasonlo jellegű baja es mondjuk ott a gyujtas volt a baj,kozel sem jelenti azt hogy neked is az lesz csupan csak azert mert hasonlo tuneteket produkal a gép!

2018. jún. 11. 14:56
 10/16 A kérdező kommentje:
Valamit elnézhettetek... Nem észt kértem, hanem tanácsot... Most is a szervízben van az autó... Azért kértem tanácsot, mivel ismerjük a Magyar autószerelőket... Amit lehet kicserélnek... Nem lehúzásból, dehogy, jófejségből... Aztán ha nem muszáj nem költenék egy 250 ezret érő kocsiba alkatrészeket 400 ezerért... Köszönöm a tippet, az észt máshol osszátok!
2018. jún. 11. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!