Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Altea Angel eyes?

Seat Altea Angel eyes?

Figyelt kérdés
Lehet Angel eyest rakni Seat Altea első lámpába? Ha igen hogyan? Es milyet? Neten gyári nagyon draga. Köszönöm a válaszokat. Még kezdő vagyok.:) csak nagyon tetszik, szép lenne ha megoldható lenne.

2018. jún. 11. 00:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Kiszeded a régi fényszórót, megveszed az éndzsölájzt és berakod. Nem űrtudomány.

Saját vélemény, de szerintem ez egy igazi elcsépelt prolituning, semmi szép nincsen benne.

Különösen akkor nagyon szánalmas, amikor rohad a kasztni, kopog a futómű, füstöl a motor, de az éndzsölájzra van pénz.

2018. jún. 11. 06:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Első jól mondja.

Ezek kb 10-15 éve kimentek a divatból.

Egyébként pedig google. Van jó pár tuning lámpa gyártó, biztos találni fogsz a kínálatukban olyan lámpát ami tetszik.

Ilyen kaliberű autóhoz 80-100.000 Ft egy pár lámpa. Ha ez megfizethetetlen, akkor el kell fogadni, hogy nincs keret a tuningra

2018. jún. 11. 08:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Altea már kommunikál a lámpákkal, azt is kijelzi, ha kiégett az izzó, nem nagyon tetszik neki bármilyen kínai lámpa szerintem, világítani fog, hogy kiégett az izzó, diagnosztika meg nem fogja látni az első lámpákat, ha nem gyári.
2018. jún. 11. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!