Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 3 1.4 1997-es sima...

Golf 3 1.4 1997-es sima benzinesből szeretnék felfuratni 1.5 vagy 1.6 ra és benzines turbósá csinálni. Lehetséges ez és kb mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
Tudom sokotok válaszát hogy költséges meg inkább vegyek ojant amit akarok ne fektesek bele ennyi pénzt stbi. De én ebbe szeretnék mert nekem ér ennyit a kocsim h ezt csinálgasam. Köszönöm vaszotokat előre is.!

2018. jún. 9. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Mindent meg lehet oldani. 1,5-2 milliòea saccolom. Nagyon nem éri meg. Bele kell rakni egy 1.8T gyári motort, és kész. Pomt ugyanannyira lesz az is szabálytalan, de legalább nem fog széthullani.
2018. jún. 9. 00:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Furatod, magyarul a hengerfalak vékonyabbak lesznek, és mellé még turbót rá... nem lesz egy hosszú életű motor az fix.
2018. jún. 9. 02:13
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Legyorsult szomszéd béci a fabia-val?😁
2018. jún. 9. 05:10
 4/4 anonim ***** válasza:
73%
Add el oszt vegyél erősebbet.
2018. jún. 9. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!