Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 kuplung probléma....

Simson s51 kuplung probléma. Behúzom a kis kart húzza beteszem 1 be és ugrik majd leáll?

Figyelt kérdés

Van egy s51 fél evet állt

. Most az olajat leengedtem és vaj színű "vizes" volt. Ez előtt se működött a váltó. Most rendbe szeretném tenni . Mannol sae 80w90 Api gl4 olajat öntöttem bele. Félek hogy nem ez a baja. Ugyan azt csinálja. Léptetni is 2 sebességet léptet ahogy érzem. Eddig csak 1esbe betolva mentem vele. Mi lehet a probléma?

2018. jún. 7. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:

szia.

először is mosd ki a váltót. majd mások adnak jobb tippeket, én gázolajjal mostam ki. Kicsöpögött, aztán mehet a váltóolaj. Elkövettem azt a hibát, hogy sűrűbbet tettem az előírttól..nos az sem jó...

a másik, hogy nem emeli szét a lamellákat a kar eléggé. Azon lehet állítani. akkor próbáld, amikor még mosod(ha kimosod)

ha nem aakor kérdezz rá egy szimós fórumban, hogy most mi a legjobb

[link]

[link]

[link]

keress rá.

2018. jún. 7. 17:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én leengedtem majd 1 dl benzint öntöttem bele. Megdöltögettem minden fele. Leengedtem szépen kifolyt + fél napot nxitva volt had párologjon el a benzin.
2018. jún. 7. 17:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Lamella csere megoldotta
2018. jún. 8. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!