Melyik a legkevesebbet fogyasztó kombi ami megbízható is? Vállalkozóként kezdek dolgozni és sokat fogok menni. Kevés fogyasztás és megbízhatóság a legfontosabb.
Minden autóval lehet problémád. Egyébként jó autók, de mindig kell félrerakni pénzt javításra, mert sosem lehet tudni, mikor romlik el rajta valami. Nincs olyan autó, ami soha nem romlik el.
Arra figyelj, hogy ne legyen benne részecskeszűrő! Ezért ajánlották a Focus 90 lóerős változatát. Úgyis kell egy hozzáértőt keresned az autóvásárláshoz, mert ha egyedül mész, szinte biztos, hogy átvernek.
A benzines autókat általában olcsóbb fenntartani, viszont 2-3 literrel többet fogyasztanak 100 km-en. Amit egy dízellel megspórolsz, annak egy része elmegy idővel javításra, de általában így is jobban jössz ki vele. Persze feltéve, hogy jó állapotút veszel.
A dízellel a probléma annyi, hogy kell neki közel 10 km, mire rendesen fűteni fog. Tehát ha pár km-ekre jársz, akkor télen a -10 fokos autóban fogsz mászkálni. Ezen segít, ha van ülésfűtés az autóban.
Nem írtad oda, hogy milyen árkatehóriában keresel autót, de ha kisfobyasztású autót keresel városi használatra akkor a Toyota hibridet ajánlanám. Előttem is leírták, hogy olyan aitó nincs, ami ne romlana el, szóval félretett pénzed azért legyen.
Típusnak ajánlanám a 2-es Prius-t, és ha ledöntöd a hátsó üléseit szerintem biztos elfér benne az ágy is :)
(Tapasztalatom is van az autóval kapcsolatban, ha több kérdésed van, akkor privátban nyugodtan kérdezhetsz)
azért ne viccelődjünk, a benzines 1.6 városban minimum 8-at eszik, télen rövidtávozva 10l.
a dízel is bekéri a 7l-t ilyen esetben.
Városi és városi használat között is óriási a különbség.
Sarkos esetben hihető a 6 liter (1.6, benzines Octaviával): hajnal négykor, zöldhullámon végig az Üllőin. Például.
Nekem a szintén 1.6, de CRTDI eszik 6 litert, úgy hogy szinte sosem kerülök dugóba. Kora reggel (az Üllőin) egyszer volt 4.2-es napi átlagom, de csakis egyszer.
1.6 szívóval, főleg, ha 8 szelepes, akkor már jó, ha 10 alatt lesz az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!