Milyen autót tudtok ajánlani 3.5-4 millió alatt?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha megbízható lenne, nem lenne túlzottan szervízigényes, 8l alatt egyen, legalább 500les csomagtartója legyen, 10 éves vagy kevesebb.
Előre is köszi :)
2018. jún. 6. 16:52
1/9 anonim válasza:
ennyi pénzért én mindenképp valami felsőkategóriás autót vennék, BMW 5-ös Touring, Audi A6 Avant stb
2/9 anonim válasza:
Teljesen felesleges ennnyi pénzért olyan autót venni amit az előző ir
Vegyél egy Skoda Octaviat vagy egy Superbt ennyiért mar bőven fogsz találni normálisat. Vagy esetleg egy Passatot
3/9 anonim válasza:
Ennyiért én garis, 4 éves Octaviát vettem.
4/9 anonim válasza:
Miért vegyen szarabbat ugyan annyi pénzért?
5/9 anonim válasza:
Nem hinnem hogy egy Octavia azért szar lenne mert olcsóbb... :) ha neki a márka kell es a magas szerviz díj az ő döntése :) 4 millióból meg nem fog normálisabb “luxus” autót venni meg :)
6/9 anonim válasza:
octavia, kia ceed kombi, ford focus kombi. 3 éveset kapsz ennyiért, mindegyik 8 alatt eszik, és nagy a csomagtartója
7/9 anonim válasza:
ha szervizdíjnál tartunk, semmivel nem olcsóbb az octavia szervizdíja mint a bömösé :)
8/9 anonim válasza:
a szerviz díj olyan a bmw-nak mint egy suzukinak csak az alkatrész nem...............................
9/9 anonim válasza:
én ennyi pénzért Toyotát vennék aztán nem kéne mennem szerízbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!