Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3 1.9 PD TDI-t kihuzatta...

Audi A3 1.9 PD TDI-t kihuzattam 1-esbe és durrant valami, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
a fent említett autót vettem egy kereskedőtől és aznap amikor elhoztam kihuzattam 1-esbe kb 5ezerig, durrant valami mintha a turbó csö vagy a turbó csattant volna el, utána még mentem ugye a következő parkolóig, de valami még zörgött benne halkan, megálltam a parkolóba de még járt a motor igen furán járt és kormolt ezerrel a kipufogó és büdös is volt a motortérbe, viszont a levegőcsövet meg valami vákuum összeszivta. Párszor elindítottam, utána meg már el se indult... az önindító nem forgatja el a motrot, mi lehet a baj? Sürgősen rá kellene jönnöm a próblémára, hogy ha esetleg komoly a baj akkor vissza tudjam csinálni az üzletet a kereskedővel.

2018. jún. 6. 15:47
 1/8 D. Brasco ***** válasza:
65%
Milyen üzletet akarsz te visszacsinálni?ahhoz mi köze van a kereskedőnek hogy egy hülye kretén vagy és egy frissen vasarolt tök ismeretlen autót azonnal tiltásig forgatsz!?!meg még miutan hallod hogy baj van ezért még haladsz vele tovább mert az a biztos,hátha még nagyobb kárt teszel benne........
2018. jún. 6. 16:30
 2/8 A kérdező kommentje:

1. nem küldtem meg tiltásig

2. annyit mentem csak vele kb 500 métert, hogy meg tudjak vele állni.

3. nem vagyok kiváncsi a savazgatásokra, hisz a kérdésemre szeretnék választ kapni, szóval el lehet húzni kedves első válaszoló! ;)

2018. jún. 6. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van az egyes válaszolónak.Különben is mi értelme van 1-esben kihuzatni 5000-ig az autót?Maradj inkább a rollernél,megérdemelted.Azt nem mondom hogy jó lecke volt mert az ilyen hülyegyerekek sosem tanulnak a hibáikból.Remélem azért megérte
2018. jún. 6. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Akár hibás volt a kocsi, akár nem te tetted tönkre, mert az egyből 5000ig huzatás nem számít körültekintő és elfogadható használatnak közvetlen a vásárlás után, így biztos, hogy szavatossági igénnyel legfeljebb pereskedés útján élhetsz. Az meg szinte bizos, hogy bukta lesz.

Ez volt a tanulólecke.

2018. jún. 6. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg hülyeség volt. Egy dízelt semmi értelme addig forgatni. Ha nem forgatja át az önindító, az bizony nagy baj. Elképzelhető, hogy valami megadta magát, a motor pedig beszívta és jól összekalapálta. Látatlanban nem lehet megmondani. Tréler, szerelő.
2018. jún. 6. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a szar turbóból olaj került a szívósorba.
2019. jan. 6. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi lett végül az autóval?
2019. jan. 6. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2022. márc. 9. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!