Mikor kapom meg a jogosítványomat?
Lassan 4 hete megigényeltem az első jogosítványomat(2018.05.09) és azóta sem jött meg. Ma kezdtem kicsit ideges lenni, utánaolvasgattam, és találtam egy okmány-nyomkövető szirszart. Bizonylatszám, születési dátum, ellenőrző kód és kész is volt, azonban azt írta ki, hogy:
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy az Ön által benyújtott, xy számú kérelmen igényelt vezetői engedély elkészült,2018.05.16.-án/-én továbbításra került az igénylő adatlapon szereplő kézbesítési helyre.
Azonban, se kézbesítve nem lett, se értesítőt nem kaptam. Mi a teendő? Muszáj bemennem az okmányirodába kivárni megint a másfél órás sort, vagy lehet valamit tenni? 3 nap múlva lesz 1 hónapja hogy megigényeltem, és elviekben már el is készült, csak ezekszerint nem nekem. Köszi a választ!
Nem tudom, egységes-e az összes okmányiroda működési rendje, s a rendelkezésre álló eszközök, de pl. nálunk nem kellene újra sorba állni. Ha gép ad sorszámot, akkor kérj segítséget, mert most nem ugyanazt kell választani, mint igényléskor.
Két éve cserénél 3 és él órát vártam, mire sorra kerültem.
Az átvételném még nagyobb tömeg volt, de tíz perc alatt végeztem.
Ha nincs gép, akkor is tudsz segítséget kérni még sorban állás előtt.
Személyes átvételt választottad, vagy címre kézbesítést?
8 naptári nap a határidő a személyes átvételnél, de postázásnak is extrém hosszú idő telt el.
Hónap regge visszük.
Üdv MPL.
Az igénylő adatlapon mit tetszett megjelölni kézbesítési címnek, kedves ideges állampolgár?
hát ez a tényleg durva. Hihetetlen mindenre várni kell.Viszga idö pont.vezetèsi idö pont .elsö segèly tanfolyam idö pont.vizsga idö pont.
Utána még le gyártják .
Kérdezö mikor kezted el a jogsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!