Milyen robogót vegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék amivel külföldre, hosszabb túrákra is tudnék menni, nem olyan magas a fogyasztása (2-3,5 l). 4T legyen, és tudjon menni kb 100km/h - val. Köszi.2018. jún. 5. 20:02
2/4 A kérdező kommentje:
max 400k , a köbcenti mindegy nekem csak tudjon menni hosszútávon de szerintem akkor kb min.125ccm. Kinéztem egy honda pcx 125-t nem tudom jó e, de ha tudtok jobbalat akkor mondjátok
2018. jún. 5. 20:29
3/4 anonim válasza:
Nekem Honda SH150i van 90-el a világból kimegy a fogyasztás 2,8 liter viszont hosszú túrákra kényelmetlen,mert kicsi ezeket a motorokat városi használatra találták ki.
4/4 anc válasza:
Én a Piaggio-t ajánlanám. Bátyámnak volt tőlük egy versenyrobogója, én is használtam kicsit. Megy mint az állat :D és szerintem annyira sokat nem is fogyaszt. Hosszabb túrákra inkább ezt ajánlanám.
A veterán találtam belőle párat. Keresgélj, neked melyik a jobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!