Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelent az hogy "Fűzött"...

Mit jelent az hogy "Fűzött" blokk?

Figyelt kérdés
Olyanról már halottam hogy megfőzték a motort ,de hogy fűzött legyen olyanról még nem, gondoltam hogy csak elírták, de több helyen is néztem így felvetődött a kérdés bennem hogy mégis mint jelenthet hogy "Fűzött blokk"?

2018. jún. 3. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy nem a csupasz motorblokk, hanem benne van a főtengely, hajtókarostól, csapágyastól, dugattyústól.
2018. jún. 3. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát komplett, indítható?
2018. jún. 3. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Nem.

Írd be a keresőbe hogy : "short engine"

Angolul ez a megfelelője. Majd a képek alapján megérted.

2018. jún. 3. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
A lényege, hogy nincs rajta a hengerfej és a többi külső sallangok, de a többi benne van, mint írták..
2018. jún. 3. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem írták el, ez egy létező kifejezés.

Azt jelenti, hogy nem csak a csupasz öntvényt kapod, hanem benne vannak a "belső alkatrészek" is. Azaz komplett motorblokk fő egység, hengerfej és külső "körtések" kivételével. Kb ezt jelenti.

2018. jún. 4. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!