Sok ember miért kereskedőnek áron alul adja el az autóját, miért nem ő értékesíti?
Nekem munkatársam adta el a régi Swiftjét. Reálisnak mondható 250-300 ezer körül kért érte.
Vásárlásra meg jelentkeztek mindenféle kisebbségiek, akik a személyes megnézésnél 3-5-en jelentek meg és azonnal beindult a cigánykodás, hogy "nem ér ez annyit", meg próbálták megfélemlíteni a srácot hogy adja oda feléért.
Kell ez bárkinek szaros pár 100 ezer forintért?
Amúgy nekem voltak korszakaim, mikor egyetemen volt egy kis időm is, és örültem minden forintnak így vaterán, hardveraprón hirdettem meg ha valamim felesleges volt.
Volt, hogy 1500-ért adtam RAM-ot, miközben 2000-ért is ment volna, de úgy voltam, ne foglalja a helyet. Aztán átvételnél meg ugyan menjek már el Budapest másik felére, utazzak 2 órát mert neki ott lenne a jó. Volt, hogy 500 forintos USB elosztóval villamosoztam 2x25 percet. Még órabérnek is rossz. Vagy meghirdettem a videókártyám 40-ért mondjuk, azonnal jöttek a "30-ért azonnal viszem" válaszok.
Ugyanez lehet autóval, annyit nem ér az egész, mint amennyit szarakodik vele az ember. Manapság ha valami nem kell akkor vagy kidobom, kiteszem lomtalanításkor, vagy odaadom valakinek ismerősi körben.
Úgy vagyok, hogy dolgozom egész nap, 7-kor indulok, 6-7 mire hazaérek este. A maradék kevés szabadidőmben meg szeretnék nem ilyennel szarakodni.
Sok ember van úgy -köztük én is- hogy nem szívesen látnék vendégül a portámon színesfémkereskedő kiccccaládokat, kupeckedés céljából ;)
Ebből kiindulva, minden eddigi autóimat, vagy ismerős/barát vette meg, vagy szabadpiacon adtam el, de egy volt egy, amit kereskedésbe vittem be. Egyszerűen csak kíváncsi voltam mennyit ígér, és olyan árat mondott, hogy azonnal megegyeztünk. Hazavittem, kipakoltam, és másnap visszavittem. Azonnal kifizette és kész. Rövid és tiszta üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!