Elmehetek meg 45-50 km ha mar kivillant az uzemanyag.100km ir az auto a muszerfalon amire elegendo. Auto szerint?
Figyelt kérdés
5l fogyasztas2018. jún. 2. 15:44
1/8 crudy válasza:
Szerintem el. Persze nem mindig szabad hinni a szamitogep szamolasanak. En azt vettem eszre h amikor mar nagyon keves van a tankban akkor a becsles rohamosan esik es amikor mar nem ir ki semmit, egy ket kilometer akkor is van benne. Persze tipusonkent ez mas lehet de 50km meg van benne szerintem.
2/8 anonim válasza:
50et még el kell tudnod menni vele, még azokkal is ami 50-et ír lámpára...
3/8 anonim válasza:
Végülis, addig mehetsz, amíg le nem áll a motor, de nem az lenne a legjobb, ha tankolsz, és nem kell számolgatni?
4/8 A kérdező kommentje:
Vasarnap szoktam tankolni...akkor dupla pont jar a Shell kuton a tankolasert.
2018. jún. 2. 16:18
5/8 Beviz Elek válasza:
Mint jelent a dupla pont? Literenként 1 ft? Egy teli tankon nyersz 50 ft-t? Jól fontold meg mire költöd
6/8 A kérdező kommentje:
5000ft otjelent
2018. jún. 2. 21:18
7/8 Beviz Elek válasza:
5000 ft-ot spórolsz ha ezen a héten szombat helyett vasárnap tankolsz? Nagyon nagy mennyiségről lehet szó, nem érné meg a MOL-lal felvenni a kapcsolatot és megrendelni a tankert hozzád? Biztos vagyok benne hogy ilyen mennyiségnél árengedményt kapsz.
8/8 anonim válasza:
Ezt a fillérszexualizálást, komolyan mondom... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!