97-es swift váltó olaj betöltő csavar szét van barmolva nem tudom kitekerni, van rá valami ötletetek?
Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 20:17
1/12 anonim válasza:
vidd abba a szervizbe, ahol utoljára cserélték az olajat.
Majd megoldják, nekik van ehhez célszerszámuk.
2/12 anonim válasza:
Vágóval menetiránynak megfelelően kifele a szélét ütöd, ráhegesztesz egy csövet, csőfogó, nyomatékfogó, stbstbstb.
3/12 anonim válasza:
Kilometer spirál helyén öntsd be a megfelelő mennyiséget
4/12 A kérdező kommentje:
utolsó! az a csavar ami nem jön ki az az olaj szint is
2018. jún. 3. 16:57
5/12 veterán vas válasza:
Hogy-hogy nem jön ki?
Már előttem is írták, fogsz egy 10x10-es négyszög anyagot amit fogóval kicsavarsz, vagy levéknyítod egy crova négyszög oldalait, vagy türelmesen kocogtatva kiforgatod egy kis vágóval.
Ha szét van barmolva, mit veszíthetsz?
6/12 anonim válasza:
3mas vagyok. Engedd le az összes olajat, majd vedd ki a kilóméteróra spirált és egy cső és tölcsér segítségével önts bele 2.3-2.4 liter 75w90es váltóolajat. Ha több van benne egy decivel nem történik semmi...
8/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, a km spirál helyén betöltheted, ahogy előttem írták. Jobban hozzá lehet férni. A betöltőcsavar sok esetben ki sem jön. Nálam szerencsére kijött, ettől függetlenül mindig a spirálnál töltöm be az olajat, sőt, szándékosan egy decivel többet.
9/12 veterán vas válasza:
Jah szándékosan többet. Nagy ötlet! :(
Aztán ha valamelyik szimmeringnél elkezdi kinyomni a fölösleget, akkor majd jöhet a következő kérdés, hogy jajaj mit csináljak az olajfolyással?
Mindez csak azért, mert nincs annyi türelmed, hogy egy szintjelző csavart kiszedjél?
10/12 anonim válasza:
Nem kezdi el, két év alatt nálam nem. A motorolaj szintig van töltve, mégis elkezdett ereszteni a főtengely szimering, természetes elhasználódás. Nem estem kétségbe, kicseréltem, azóta nincs olajfolyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!