Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti megengeditek, hogy idegenek...

Ti megengeditek, hogy idegenek üljenek fel a motorotokra?

Figyelt kérdés
A minap fagyizásból visszatérve tapasztaltam, hogy egy fiatal társaság fényképezkedik a mocival. Nem olyan "mellé állok, mosolygok, kicsit megérintem a gázkart" stílusban, mert az nem zavar. Éppen leszállt róla az egyik lány, egy srác meg pattant fel és szedte volna le az állványról. Ekkor már szóltam érte, hogy ennek nem örülnék. Szép hangnemben, nem bántóan, hozzáteszem. Dünnyögve arrébb mentek egy másik parkoló motorhoz. Közben a szófoszlányokból ítélve engem szidtak. Pár perccel később egy anyuka akarta ráültetni a kisgyerekét. Készségesen igent mondtam. Annyi kérésem volt, hogy vegye le a kabátját, mert meghúzhatja a zipzárjával a tank fényezését. Elkomorodott és szintúgy egy gazdája látókörén kívüli motorra ültette a kisgyereket. Én a lehető legjobban próbálom óvni az autóm, motorom, meg minden értékem úgy egyáltalán. A motorral való fényképezkedés esetében is mindig finoman jelzem, hogy ezt-azt légyszíves ne tegyenek vele. Mindig a másik fél sértődik meg.

2018. máj. 31. 14:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam, hogy Harley-m lenne. Egy tizenéves, jó kiállású Kawasaki ZRX, ami egy mezei túramotor. Általában nem feltételezek rosszat, mert én is voltam gyerek. Csak van sajnos rossz tapasztalat, hogy az ártatlan ráülés után egy szép húzásnyom maradt egykori kétkerekűmön.
2018. máj. 31. 16:35
 12/20 A kérdező kommentje:
Soltvadkerten történt az eset egyébként. Az ország egyik legjobb cukrászdája van ott eldugva. :)
2018. máj. 31. 16:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Ezt még régebben olvastam, ez se kutya, szóval ha ezt megteszik, a motorra ülésen nem csodálkozok.

2018. máj. 31. 17:31
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

#2 vagyok

Azok, akik lepontoztak, lécci írják már meg, miért baj, ha féltem azt, ami az enyém és vigyázok rá? Ez tényleg ennyire gáz? Baj, hogy nem akarom, hogy összekarcolják vagy feldöntsék esetleg?

Mit kellene tennem? Minden jött-mentet ráültetni? Vagy egy próbakör is férjen bele, nem? Végülis majd biztos kifizetik, ha összekarcolják.

Írjatok, mit tegyek szerintetek a SAJÁT TULAJDONOMMAL!

2018. jún. 1. 11:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha megfigyelnéd lathatnad hogy fele valasz random le van.... már ezer éve nem érdemes itt a pontokkal foglalkozni, nem is tudom miért nem vették ki még.
2018. jún. 1. 11:44
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
Nincs ezzel semmi gond, szerintem jól kezelted a helyzeteket, akinek nem tetszik az meg arrébb mehet, ahogy tették is, onnantól kezdve meg le van sz@rva, hogy ki mit gondol. Én is engedtem már meg kisgyereknek, hogy ráüljön, megfogdossa a dolgokat, tudom milyen öröm ez egy gyereknek. Mondjuk ha én meglátnám, hogy szó nélkül idegenek próbálgatják a motoromat, valószínűleg eléggé fölmenne a pumpa bennem.
2018. jún. 1. 13:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Mérges voltam én is, csak nem akartam jelenetet rendezni az utcán. Rögtön én lettem volna a beképzelt alak. A ráülés még hagyján, de kérdés, hogy nem borult volna fel vele a srác, miután megérezte volna a gép 220 kilóját. Ha nem látom, valószínű gyorsan leléptek volna, én meg ottmaradok a sérült mocimmal. Ez volt az első, hogy a megkérdezésem nélkül történt, legalábbis, amit láttam. Kíváncsi voltam rá, mások hogy reagálják le az ilyet.
2018. jún. 1. 17:47
 18/20 anonim ***** válasza:
24%

Részemről ennyi. Nem kell túlbonyolítani!

[link]

2018. jún. 2. 05:03
 19/20 anonim ***** válasza:
88%

Ha megkérdezik a rövid válasz hogy nem.

Nagy része ebnyivel beéri. A maradék értetlen kérdezi "De miért nem?" Ezeket szoktam mondani:

-Mert nem a tiéd (ezt még Sanyi is megértette az üvegtigrisben)

-Mert nem vidámparkban vagyunk.

-Mert én sem megyek be hozzád ülök bele a fotelodba.

-Mert én sem próbálom fel a barátnődet hiába tetszik.

Vagy javaslom hogy otthon keressen rá az előbbi videóra.

2018. jún. 2. 05:20
 20/20 anonim ***** válasza:
24%
Ha ott vagyok és megkér szelfizni akkor igen. Egyébként pedig nagyon nem. Még egy körre is elviszem ha szeretné kipróbálni a gépem.
2018. jún. 28. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!