Hányadik próbálkozásra mentetek át a forgalmi vizsgán?
Elsőre.
Olyan "szemét" volt a vizsgabiztos, hogy nem buktatott meg, holott lett volna rá módja.
Sokszor a szerencsén is múlik, vannak rendes vizsgabiztosok, akik még segítenek is a tanulónak, bizonyos határokon belül.
Elsőre. Normális volt velem a vizsgabiztos. A városban egyébként elégé féltek tőle,osztálytársaim 1x,volt aki 2x is bukott nála,de teljesen jogos volt a bukásuk,szóval nem kamu záróvonal. Amikor megérkezett az előttem levő vizsgázóval,és láttam,hogy bukás van,nem tanuló vezet kicsit elkezdett leverni a víz. Fiatal csaj kiszállt a kocsiból,elviharzott,elég gyerekesen viselkedett.
Aztán jöttem én a soron,a következő fiatal csaj :)
B harmadikra, többi elsőre
(Először az a vizsgabiztos volt aki rutinon előtte csak engem engedett át egy nap 6 emberből..., második alkalommal, meg megszivatott a biztos, lehet kellett volna jattolni, nem tudom, harmadikra csont nélkül meglett)
Pénteken megyek másodjára.
Először gyalogos miatt buktam,hirtelen fékezve tudtam csak megállni a zebra előtt..pedig rendes vb volt. Mondta,hogy pedig már azt hitte meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!