Honda Cb500f teljesítménye elég lenne nekem?
Én inkább nagyobbat választanék,a motor 195kiló,48lóerő,471ccm.
Igaz V motor alacsonyabb fordulaton is nyomatékos de azért te meg a feleséged együtt 200kg vagytok,plusz kb 10-12kg motoros ruházat.
400kg feletti súlyt kell majd vinni hegyvidékes helyen a motornak.
Én inkább valami 600-650-es gépet vennék mint pl ER6N-SV650 stb stb
Egy 2008-as Hayabusa, lenne a legoptimálisabb, ha kell megy mint egy űrhajó, ellenben elcsordogál egy cb500-as tempójával is.
Az eddig le írt motorok jók meg minden, de zömök mind, és nem biztos hogy lesz elég hely rajta, nagyobbat nézegess mind erőforrásban, mint méretben, főleg akkor, ha csak hobbira kell és mondjuk nem munkába járni.
Hayabusa mint legoptimálisabb?
azzal konkrétan túrázni nem lehet,egy ba szott nagy jószág ami elvileg túra kategóriás de mégis inkább gyorsaságinak lehet használni.
De hova kerülnek a csomagok,dobozok amiket az ember elvinne egy hosszabb túrára?
Valamit költségekben sem éppen ott van mint egy olyan kategória amit a kérdező kérdezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!