Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focus 1.6 TDCI néha...

Ford Focus 1.6 TDCI néha megtorpan?

Figyelt kérdés

Adott egy 2007-es, 90 lóerős 1.6 TDCI Focus, DPF nélküli verzió, ami mostanában elkezdte azt csinálni, hogy alacsony sebességnél, jellemzően 2-ből 3-ba váltásnál 1-2 másodpercre megtorpan, mintha nem kapna üzemanyagot, aztán utána megint minden oké. Érdekes, hogy nem tudom reprodukálni ezt akármikor, csak néha jön elő, ma például 2x csinálta meg, úgy hogy mentem vele vagy 100 kilómétert is. Padlógáznál, vagy hirtelen nagy gáznál sem vettem észre semmit, minden okés vele. Fogyasztás sem nőtt.

Mi lehet? Injektorok, magasnyomású pumpa, esetleg EGR szelep? Vagy valami más?

2018. máj. 29. 19:30
 1/1 petrons válasza:
Ez így bármi lehet. Ha van hibajel, akkor ki kell olvasni. Ha nincs, akkor rá kell tenni a gépet és menet közben figyelni a paramétereket,amiből lehet következtetni a hibára. De ahhoz az kell, hogy az autó produkálja a hibát.
2018. máj. 29. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!