Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt a rozsdát nem lehet már...

Ezt a rozsdát nem lehet már megállítani?

Figyelt kérdés
Van egy Golf4-es 2000-es évj fehér autóm. Tavaly észrevettem a küszöbön több helyen hólyagosodik fel a festés. Tavaly októberben lecsiszoltam fémig drótkorogos flexxel. Bár látszott hgy 1 2 helyen teljesen át van rozsdásodva a lemez. Lekentem 2 réteg dunaplast alapozóval 2 réteg rücsi meg 1 réteg dunaplast fehér kerítésfesték. Ahogy kijött a nyár szép lassan megint átütötte több helyen a rozsda a fehér küszöböt. Valamit rosszul csináltam,vagy ez a lemez ennyit bírt és lassan cserés lesz? Mennyit bírhat még a küszöböm kb mielőtt az egészet ki kell cserélni? Érdemes mégsgyszer lecsiszolni újrafesteni,mert ez is kb 4000ft a festék rá?
2018. máj. 27. 14:52
 1/3 crudy ***** válasza:
Rosszul csinaltad. Ha elzarod az oxigentol a rozsdat nem fog tovabb terjedni, persze ez nem konnyu. Azzal mar nem fogsz tudni mit csinalni csak kicserelni.
2018. máj. 27. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, és ilyen értékű autónál már nem is érdemes foglalkozni vele. Se a festegetéssel, se a lakatolással.
2018. máj. 27. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy kívülről mit kensz rá. Az már belülről rohad.
2018. máj. 27. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!