Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok ajánlani max 5 éves,...

Tudnátok ajánlani max 5 éves, megbízható autót 1.5M alatt?

Figyelt kérdés

Annyi hogy mikiegérkocsi nem lenne túl jó (190cm, 110kg, 30 éves férfi vagyok) így Smart, ilyesmi nem lenne jó választás. Főleg Budapesten használnám, meg havonta autópályán egyszer 300km-t mennék a szüleimhez.

Nem kell “menő” autó, semmi esetre sem akarok 20 éves BMW-t 500e km-el. Azért is a max 5 év, mert rosszakat hallok a régebbi autókról. Olyan kéne aminek 0 a szervizelése, nem hagy cserben az út mellett. Amíg a feleségemmel együtt voltam megengedhettünk új autót is (főleg ő használta, így BMW 120d volt, de sok baj volt vele, drága volt a javítás) most magamnak kéne valami amíg talpra állok anyagilag a válás után. Munkámhoz nem árt az autó.

Dacia Dustert dicsérték a kollégáim de abból 5 éves 2M alatt nincsen. Kia Rio-t mondták még ami kijönne, de alig fértem el benne sajnos.

Hülye vagyok a kocsikhoz, nincs ismerős aki segítene.

2018. máj. 22. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyiért nem kapsz 5 év alatti kocsit. Még daciát sem.
2018. máj. 22. 09:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor mit válasszak ami a legjobb lehet nekem? Szervizbe nem akarok járni.
2018. máj. 22. 09:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 10 év körüli kicsi szívóbenzinest keress.

Pl.: Suzuki Swift, Splash, Toyota Yaris, ilyesmi.

2018. máj. 22. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Főleg pesten,tehát benzines ...olcsón kell szinte új tehát az kicsi lesz,de könnyű a kicsivel pesten parkolni.

25 találat van használtautón, a nagyon pindurikat kiszelektáljuk és a maradék párból nekem a legszimpibb a d corsa

2018. máj. 22. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Rosszakat hallasz a régi autókról, de az új BMW-vel állandóan baj volt...

Én is szívó benzines japánt néznék, vagy esetleg Corsát. De a 0 szervizelést senki nem fogja neked garantálni.

2018. máj. 22. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Suzukit nézzél, SX4 például.
2018. máj. 22. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem.Vagy a pénzt vagy az életkort kell feljebb tolnod.
2018. máj. 22. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!