Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti jártatok már úgy hogy...

Ti jártatok már úgy hogy kiszaladtatok másik autó elé?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve van jogsim,tegnap kicsit figyelmetlen voltam és a kocsimmal kiszaladtam egy másik elég,takarástól csak az oldalát láttam és úgy itéltem meg átférek,mikor kigurultam fékezett meg dudált,én intettem neki hogy bocsi.Sose volt velem ilyen,és kicsit szégyen érzetem van.Munka után voltam már este és csak egy kicsit akartam autózni.Úgy én is jártam már hogy más kiszaladt elém,vagy egyirányú utcába bejött nekem szembe.Most nagyon rosszul érzem magam ez miatt.
2018. máj. 20. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:

1 éve van jogsid, nyugalom, ez még belefér.

Meg aztán vannak az önjelölt hibakeresők az utakon, akik már kis szabálytalanságot látnak, azonnal halálra ítélnének érte.

Ha meg jó alaposan körülnézel, megfontolt vagy, akkor meg a mögötted jövő eszi a kormányt.

2018. máj. 20. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindennapos dolog, ne csinálj nagy ügyet belőle.

Intesz, hogy bocsi és mindenki megy a dolgára.

2018. máj. 20. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

a kiszaladt helyett a kigurult jobb lenne..

a gyalogos szokott kiszaladni..

amúgy mindenki jár így, ha naponta vezet.. ha csak vasárnapi autós, akkor szinte állandóan.

2018. máj. 20. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos számtalanszor, szégyellem is magam, de ez van. Mindig próbálok elnézést kérni intéssel, vagy elakadásjelzővel, és nyomom a gázt, hogy a legkevesebb ideig tartsam fel a másikat.
2018. máj. 20. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb járművezetővel megesik.
2018. máj. 20. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!