Benzin szag, eszi az olajat? Ford Mondeo 2005,1.8 benzin. Egy 45 perces út után tegnap előtt vettem észre, hogy a kocsi eleje körül eléggé érződik a benzin. Esetleg normális ez?
Köszi előre is a válaszokat. :) Kicsit aggódom. Még a következő olajcseréig van még idő (elvileg) és félek.
Tehát minden ok vele csak érződik egy kis benzin szag mintha égne.... Vagy ez normális? 130 ezer km van benne
Nem, nemnormális.
Normális körülmények között semmilyen folyadék nem távozik a motorblokkból.
Benzinszag se.
Azért kíváncsi lennék az ismerős logikára .Miből jött hogy a benzinszag akkor eszi az olajat.
Ha tényleg benzinszag, tehát kb mint a kúton tankolás közben, akkor ott valami szivárgás van.
Az a kérdés, hogy a benzin szag, eszi-e az olajat? Nem hinném.
Biztos, hogy 45 perc után tegnap előtt érződött a benzin? Mert mi van ha már 22 perc után, és tegnap is érezted?
Komolyan mondom, egy 10 éves gyerek értelmesebben teszi föl a kérdéseit. :/
Köszönöm a segítségeket.
:)
Ja amúgy 9 vagyok :D
Ja. szóval Te vagy az, aki 9 évesen, egy 1.8-as benzinszagú Mondeóval közlekedik? ;)
.......... így már értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!