Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autórádió és telefon?

Autórádió és telefon?

Figyelt kérdés

[link]

KENWOOD KRC-277YG típusú autórádióba [link]

szeretném telefonról bevinni a hangot hogy az autó hangszóróján szóljon de hiába kötöttem össze az alábbi kábellel

[link]

nem sikerül.

a rádión található port nem bemenet hanem inkább kimenet?

vagy más a gond?

2018. máj. 16. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az ott kimenet
2018. máj. 16. 20:48
 2/12 A kérdező kommentje:

én is ettől tartottam :/

[link]

Egy ilyen mennyire lehet opció?

2018. máj. 16. 21:05
 3/12 Beviz Elek ***** válasza:

A rádión lévő kimenet, az rca. Az arra can, ha mélynyomót akarsz bekötni (erősítő is kell).

A kazettás cucc pedig arra van, hogy berakod egy kazettás lejátszóba és telefonról, mp3 lejátszóról tudj zenét lejátszani.

Szóval ez zenehallgatásra jó lenne (telefonálásra nem!), de a minősége nagyon rossz.

Ha zenéhez kell és mindenképp olcsó megoldást keresel, akkor az fm transmittert ajánlanám. A minőség ezzel is gyenge de azért jobb és szerintem értelmesebb is. Pl nem zavar be ha hívnak, nem kell kábelen lógjon a telefon, stb.

Amúgy 15-20ezerért kapni memkártyás fejegységet.

2018. máj. 16. 22:14
 4/12 A kérdező kommentje:

az fm transmitter nem rossz viszont nem épp 1.000ft és nem is lesz tőle "hangos" a zene,

mivelhogy a beépített hátsó hangszórón szeretném ha szólna, viszont elektronikai ismeretekkel nem rendelkezem hogy kötögessem a vezetékeket.

az USB/SD kártya opciót sem épp szeretném mivelhogy nálam a

zene Spotify / TuneIn

párossal szokott menni, azaz mindig online,

de a telefon vagy tablet hangszórója viszont nagyon kevés

ventilátor vagy lehúzott ablak mellett már alig hallható.

Szóval a probléma kissé összetett, de a lényege röviden az hogy

a telefonon lévő zenét szeretném az autóban lévő hangszórókba vinni olcsón.

2018. máj. 16. 22:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Az FM transmitterhez nem kell vezetékeket kötni. Olyan mintha rádiót hallgatnál, gondolom a Petöfi rendesen szól hátul is.
2018. máj. 16. 23:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is telefonnal akartam megoldani, de egyszerűbb volt venni egy másik fejegységet. Az edigital-on pl. a SAL VB 3100 csak 9000 Ft, de ebben van SD, USB, Bluetooth.
2018. máj. 17. 07:25
 7/12 Beviz Elek ***** válasza:

Ha mindenképp a kazis megoldást akarod, akkor elvileg működnie kell.

Az fm transmitter pont annyira hangos mint a kazettás megoldás, de jobb minőségű. Azt hiszem van bluetoothos is, tehát simán mehet az online zene is így, de utána kell nézni hogy milyen/mennyiért van.

A bluetoothos fejegységet is ajánlották, az lenne a legjobb ha lenne rá keret.

2018. máj. 17. 10:20
 8/12 A kérdező kommentje:
jól értem hogy a rádión a levehető előlap csak úgy cserélgethető és plusz funkciókkal gazdagítható?
2018. máj. 17. 16:10
 9/12 Beviz Elek ***** válasza:
Nem, a komplett rádiót kell cserélni.
2018. máj. 17. 16:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor már messze nem abban az arkategoriaban tesztek javaslatot amiben kértem, már vagy 10x akkora összegű javaslatokat tesztek ...
2018. máj. 17. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!