Alex01181 kérdése:
Renault Mégane önindító hiba, esetleg benzinpumpa vagy más?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Adott egy renault mégane 1.6 16v 2005-ös benzines autó.Ez ugye kártyával indítható el, ma még használtam délelőtt, azonban délután amikor használni akartam, betettem a kártyát, majd lenyomtam a kuplungot és benyomtam a start gombot, az autó nem indul, hanem csak erőlködik, mintha nem lenne benzin vagy lemerült volna az akksi.Arra gondoltam, hogy talán elromlott a szintmérő, ezért töltöttem bele egy kannával, majd újra megpróbáltam, de a hiba továbbra is fennáll. Szerintetek mi lehet a baja?
2018. máj. 14. 21:07
1/3 anonim válasza:
Azt csak tudod tán hogy tekeri rendesen vagy nem?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,tekeri, de nem indul be.
2018. máj. 15. 08:46
3/3 anonim válasza:
Régi kérdés de hátha valakinek jól jön egy ötlet ilyen hibára. Ha tekeri és nem indul be, akkor lehet felső holtponti jeladó hiba is. Ez sok renaultnál előfordul, az enyém is csinálta már. Teker teker de nem indul. Ez a jeladó a váltó és a motor találkozásánál van felül. Két 6-os csavar fogja. Egy enyhén hajtott kb 10cm-es vasat keress. 10-es villáskulccsal lehet kivenni. Vagy a jeladó része rakórik le fémporral, vagy a csatlakozó része lesz kontaktos. Kontaktspray tisztítás után lett jó, de inkább vettem bele egy újat. Azóta (kb 2-3 éve) hibátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!