3 gyerköcöm van, olyan kocsit keresek amiben kényelmesen elférünk. Nem tudom benzint vagy dieselt vegyek. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 07:34
1/6 crudy válasza:
Kedves kerdezo, irj nehany parametert ami leszukiti a kort, ha nem tudsz akkor legalabb egy arat. Ha egesz nap rohangalsz a sracokkal akkor egy dizel jo lehet. Ha nem sokat, akkor benzin.
2/6 anonim válasza:
Ami mindenre jó az a Daewoo Tacuma 1.6 benzin. Pakolható, gazdaságos, városba és autópályán egyaránt jó és a hátsóknak még tálcája is van :) nem mellesleg olcsó autó, ha esetleg nem találnál Daewoo-nál ilyet akkor másik néven ( mivel csak a név változott gazdasági okokból ) ott van a Chevrolet Tacuma. Jó keresgélést. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Olan 1-1.5 misit szânok râ,egésznap nem szaladgâlok😁
2018. máj. 11. 08:42
5/6 anonim válasza:
Ha teljes értékű az összes ülés benne akkor már fix,hogy kényelmesen elférnek (és 0 macera van ha mind a 3 gyereküléses). Viszont én a hyundai getz-be is simán berakom hátra a 3 gyerekülést,igaz éppen be lehet csukni az ajtókat,de elférünk mind az 5-en benne,benzines gyenge városba rohangálós autó :) Tény,hogy hátul a gyerekeknek nem olyan kényelmes mint a nagycsaládosba amibe 7 teljes értékű ülés van,habár ha nem jön velünk senki akkor 5 ülés van csak benne és így jó nagy csomagtartó, erős dízel. Kirándulni meg városon kívül a dízel, városba pár km tötyörögve a benzin. Az én kis benzinesem most lesz amint találok egy jót lecserélve egy picikét nagyobb és erős benzinesre.Mivel a dízel olcsóbb mint a benzines és a lóerő miatt a kínálat 70% dízel,így nem vagyok túl jó helyzetbe,de teljesen tökéletesnek érzem,hogy az egyik autónk benzin a másik dízel. Ha választani kellene és rengeteget megyünk imádunk úton lenni...hát nem igazán tudnám mert pro és kontra bőven van.
6/6 A kérdező kommentje:
Nézegetem a h astràt kombiba
2018. máj. 11. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!