LimeCsapat kérdése:
Megéri-e venni használtan Motowell Magnet 4T motort?
Figyelt kérdés
2018. máj. 9. 18:19
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem, de ha nagyon szeretnél, akkor minél fiatalabbat, 2014-nél alább ne menj szerintem. Újonnan már inkább.
2/2 anonim válasza:
Érdekelne, hogy miért írtad hogy nem érdemes? Van valami konkrét tapasztalati oka? Nekem is Motowell van és tökéletesen megy, megbízható kis motor, nagyon szeretek vele motorozni. Bármikor ajánlanám bárkinek. Huszonöt éves motoros tapasztalatból mondom, hogy jó kis motor. Ha arra használjuk amire való, tehát nem egykerekezünk, nem húzzuk állandóan nyélgázon és a kötelező karbantartást betartjuk, akkor a világból is kimegy. Bár ez szerintem a többi márkára is igaz. A drága márkák abban különböznek, hogy jobb minőségű acélból vannak és az utcai változat is elviseli, ha néha kerekezel és hajtod, mint az állat. Persze egy idő után azok is tönkremennek, ahogy a magyar használt robogók állapota is mutatja. Még egyszer mondom, ha rendesen motorozunk vele, a Motowell évekig elmegy hiba nélkül, elég megbízható márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!