Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki tud olyan műhelyt ahol...

Oriker kérdése:

Valaki tud olyan műhelyt ahol 6n2 es VW poloba beleszerelnek egy 1.8 t motort?

Figyelt kérdés
Adott egy 6n2 es vw polo 1.4 16 szelep es ugyfest megfőtt a motorja kivűl belül tiptop kár lenne érte gondoltam kéne bele egy másik blokk de ha már csere akkor valami combosabb ,olyan műhelyt vagy szerelőt keresek aki válal ilyesmit az sem lenne hátrány ha tudna ilyen blokkot szerezni .

2018. máj. 8. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Annyi pénzből, amiből ezt megcsinálnák, simán vennél egy jó állapotú és újabb Audi A4-est ugyanilyen motorral.

Azon kívül soha nem tudnád levizsgáztatni, hogy legálisan részt vehessen a forgalomban.

El kell tudni engedni az ilyen tönkrement "tiptop" autókat.

2018. máj. 8. 17:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem egy 150 körül találok ilyen blokkot és egy 200 ért belerakják ez a nevemen van és vizsgat is megtudjuk oldani 350 ert szerintem meg inkabb nem veszek a4 et
2018. máj. 8. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát sok sikert a keresésehez a szereéők kapkodni fognak utánad... :D
2018. máj. 8. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért majd írd meg, hol járt a projekt, amikor feladtad.
2018. máj. 8. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Mármint forintban, időben meg készültségi fokban is.
2018. máj. 8. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!