Ford Kuga vagy Skoda Karoq?
Figyelt kérdés
Ha teljesen újan vennétek, melyiket választanátok? Árban hasonlók, felszereltségben is.2018. máj. 5. 19:41
1/5 anonim 

válasza:

Nekem a skoda karoq szimpatikusabb.
2/5 anonim 

válasza:

Mivel nekem a Ranger alatti Fordok durvan nem jonnek be, valoszinuleg en is a Skodat valasztanam. Bar normal esetben valoszinuleg egyiket sem.
3/5 anonim 

válasza:

Normál esetben én se venném egyiket se, mert totál nonszensz ez a városi terepjáró trend ami manapság dübörög. De a kettő közül én a Kugára voksolok. A Skodának márka szinten nem tesz jót hogy a VW árnyékában kell lennie, annyira érződik rajta a direktes butítás. Rossz anyaghasználat, zajok a beltérben, hanyag szerelési minőség, fapados ülések...
4/5 anonim 

válasza:

Kugát.
De amúgy meg egyiket sem, hanem annyi pénzért (még kevesebbért is) pickupot, ha tényleg terepen is menni akarok.
5/5 anonim 

válasza:

Skodát vennék. Amit írt itt előttem valaki, hogy direkt butítják meg fapados... Érdemes beülni egybe. Zörejek? Azok már a Feliciában sem voltak. De mindegy, ki kell próbálni, aztán úgy extrázod fel magadnak, ahogy akarod.
Viszont a Skodára a nagy kereslet miatt lehet, hogy több mint egy évet kell várni. A Fordnál nem tudom, mi a helyzet. Kodiakot tavaly nem is nagyon lehetett kapni, ha felvette a kereskedő a rendelést, akkor is az volt, hogy 36-48 hónap a várakozási idő. A raktáron lévő autók nagyon kapósak, olyanból azért akadhat, ha szerencséd van.
Kérdezd meg egy kereskedésben, hogy ne érjen meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!