Toyota Corolla, Mazda 3 vagy Astra H?
Figyelt kérdés
E között a 3 típus között vacillálok, melyiket ajánljátok? Szívesen veszek tapasztalatokat, bármit2018. máj. 3. 12:08
1/5 anonim válasza:
Mazda 3,csak figyelj, h ne legyen rozsdás.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nagyjából egy kategória mind a három. Bármelyiket is választod, nagyon rosszul nem jársz.
Nekem ezek közül csak H Astrám volt. Nem volt vele semmi különösebb bajom. De fényezni se akarom, mert lehet elfogult vagyok vele kapcsolatban.
Mazda 3 a 2000-es évek közepéről... köztudottan szeret rohadni alulról. Nagyon meg kell nézni.
A Corollát is kifejezetten megbízható autónak tartják számon.
Ha formára, beltérre, kinézetre nem tudsz dönteni, akkor vedd azt, amelyikből ugyan annyi pénzért jobb állapotút, fiatalabbat, jobban felszereltet kapsz!
5/5 anonim válasza:
Én lassan 2 hónapja vettem 3-as Mazdát, és nagyon meg vagyok vele elégedve! Eddig a rohadásán kívül semmi rosszat nem hallottam róla, meg nem is tapasztaltam, amióta megvan..
ajánlani tudom csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!