Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót vennék a családnak de...

Autót vennék a családnak de milyet?

Figyelt kérdés

4-5 millió forint körül gondolkozom. A legjobban a J Astra szedán tetszik, aztán esetleg K Astra, de ott a Mitusbishi ASX és a Ford Focus is, mindegyik szívóbenzin. VW konszern és egyéb más márka kizárva kizárva, (na jó, ha valaki tud Bugattit ennyiért szóljon :))

Van céges autóm egy 2017-es dízel A6-os, amit kizárólag munkába járásra merek használni mert annyira megbízhatatlan szóval ilyen családi-nyaralni-bevásárolni járós autót vennék.

Hitelre veszem mindenképp, most költöztünk új családi házba önerőből ezért is kell még egy kocsi, az én fizetésem 354 ezer forint, feleségemé 233 ezer tehát nem halunk bele. Az ilyen "tedd félre a pénzed inkább vegyél lakást/házat/aranyat/kösd le" válaszokat kérem hanyagoljuk.

2018. máj. 2. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:

"Van céges autóm egy 2017-es dízel A6-os, amit kizárólag munkába járásra merek használni mert annyira megbízhatatlan szóval ilyen családi-nyaralni-bevásárolni járós autót vennék. "

Szóval nincs A6-od, csak szeretnél. Viszont hogy ezt minek kellett beleírni?

Válaszolva a kérdésedre Focus kombi.

2018. máj. 2. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:

"céges autóm egy 2017-es dízel A6-os, amit kizárólag munkába járásra merek használni "

Pontosan ezért döglődik.Ezeknek az autópálya az életük főleg ha dízel.Főnökömnek is a6van neki is 2017es 3.0v6tdi(272le).Ő majdnem hogy csak autópályán használja(ott is csak a belső sávban;),és semmi gond nincs vele soha.

A kérdésre válaszolva:

Már 2 scenicen vagyok túl és mindkettő 3évig teljesített nálam szolgálatot.Nagyon pörgős és takarékos és mindezek mellett megbízható is.Az első scenicem 2011es volt 1.9dCi-vel, a második scenic(grand)2014es volt 1.6dCi-vel.Az 1.9 egy hangyafxsznyit gyorsabb volt de szomjasabb is volt.Kb. egy hete adtam el a scenicem és vettem szalonból egy Espacet 1.8tce-vel.Feleségemnek 10éve csak renaultjai vannak(meganeII,Clio3,Clio4).

Nekem nagyon beváltak a renaultok,és aki szidni meri a márkát a jelenlétemben azt telibe tudnám köpni.

2018. máj. 2. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Pont a VW konszern az, ami 4-5M-ós költség mellett csak úgy fossa a jó állapotú lízingből visszavett, garis, pár éves autókat, de te tudod.

Én ennyiből maradnék a gyári garancia mentén, mint legfontosabb paraméter, így az Astra is jó opció, de még jobb volna egy kombi Ceed, ha már úgyis családi kocsi kell.

2018. máj. 2. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Mekkora kamukérdés...
2018. máj. 3. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!