Marika vargas kérdése:
Ha van alkalmaságim ami 10 évig érvényes, de nincs meg hol tudom kérni?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy 2014ben elkezdtem a B kategoriát de 2 óra után nem mentem be, az alkalmaságit megcsináltattam 7200ft volt, azt nem tudom hogy ott adtam e le vagy nálam maradt viszonz azóta elköltöztem 150kmre a lekhelyemtől másik doki stb és most újra alarja vetetni velem, hol tudnám vissza szerezni? régi orvos ? vagy a suli ahol voltam?2018. máj. 2. 10:15
1/2 Hovarju válasza:
A két példányos papírból egynek nálad kellett maradnia.
Ha nem találod szerintem próbálkozz az iskolával, ahová 2014-ben beiratkoztál. (ha szerencséd van még működik az iskola és megvan a papírod náluk) Ha nincs meg és a te példányodat sem találod, akkor szerintem nincs más választás újra meg kell fizetned az árát.
Vagy próbálkozz meg azzal, hogy abban az iskolában, ahová most iratkozol be, mondd el a történeted, hátha van valami lehetőség vagy nyilvántartás, ahol utána tudnak nézni.
2/2 anonim válasza:
Lehet jobb lenne kifizetni egy új alkalmasságit.
A 2014-ben kiállított 2024-ig érvényes, a 2018-ban kiállitott meg 2028-ig, hacsak azota nincs valami ok a módosításra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!