Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire figyeljek törött autó...

Mire figyeljek törött autó eladásakor?

Figyelt kérdés
Sajna összetörtem a kocsim, én voltam a hibás, így marad a roncs. A helyreállíttatás a kocsi értéke felett van, nem akarom megcsináltatni. Roncsként magánszemély megvenné. Sok visszaèlésről halllani, hogy kipofizás után törésmentesként adják. Mit írjak, bele az adásvételibe, hogy később ne legyen bajom?
2018. máj. 1. 06:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Neked semmi dolgod, adásvételit megírjátok aztán kész. Esetleg azt írjátok bele hogy totálkárosan adod el, ezzel levédheted magad valamennyire. A többi a vevőn múlik, vagy összetákolja és eladja vagy nem. Bár nem tudom minek kell neki egy roncs amivel ugyan annyi ügyintézés van mint egy jó autóval.
2018. máj. 1. 07:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy mit fognak vele csinálni azt te nem tudod befolyásolni. Ha nem vonatod ki a forgalomból (le kell adni hivatalos bontóba) akkor bármit csinálhatnak vele a tudtod és beleegyezésed nélkül. Ezért először bontóval kéne tárgyalnod hogy ők mennyit adnának érte (már ha nem csak vasárban hajlandóak vele foglalkozni).
2018. máj. 1. 12:25
 3/3 anonim ***** válasza:
A sérüléseket írd bele az adásvételibe és ne felejtsd el kormányablakban bejelenteni az eladást.
2018. máj. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!