Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utólag klíma beépítés?

Utólag klíma beépítés?

Figyelt kérdés
Van egy E12 Toyota Corolla szüleimtől kaptam meg, sajnos nincs benne klíma, de eladni nem szeretném, mert ilyet biztosan nem találok, vagy csak nagy nehezen, ennek ismerem az előéletét, mindig mindent megadtak szüleim neki. Én azt a 200-300 ezret szívesen rááldozom, feltéve ha ezt meg lehet oldani, mert a kapcsoló gomb helye is megvan.
2018. ápr. 30. 15:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Plusz meg hát egy érték számomra ez az autó, összesen 80 ezer km van benne.
2018. ápr. 30. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:

A legjobb ha egy Toyota szervizben érdeklődsz.

Ők a legilletékesebbek ebben , ha meg lehet oldani.

De többe fog kerülni mint az autód, arra készülj fel.

2018. ápr. 30. 15:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Mennyi lehet úgy nagyjából, 1.1-1.2 millióba kerülne egy klíma beépítés?
2018. ápr. 30. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha volt belőle klímás verzió és csak be kell építeni akkor megoldható pár százasból. Viszont bontott elemekkel és egyéb céggel.

Ha a Toyotához mész új gyárit vetetsz és rakatsz be az lehet, hogy 2-3x fog kerülni valóban.

2018. ápr. 30. 16:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Naná, ebből volt, szinte csak az, ez viszont akkoriban sokkal olcsóbb volt újonnan, mint egy klímás, akkoriban nem is voltak ilyen nyarak, meg az is lök a dolgon, hogy sötétkék a színe, lehet le kellene valami világos színre fújatnom, ki tudja.
2018. ápr. 30. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezt a típust. De simán lehet, hogy nem csak össze kell legózni és kész. Lehet hogy kábelköteget is kell cserélni. Lehet hogy új vízhűtő, hűtőventilátor is kell, hogy elférjen a klímahűtő. Azt se tudom, hogy mennyire kell szétbontani ehhez az elejét...

Gondolom a fűtésbox is kapásból cserés. Ehhez szét kell bombázni az egész műszerfalat, belteret.

És még sorolhatnánk...

Legbiztosabb ha szervizben érdeklődsz. Gyári új alkatrészekből szerintem nem áll meg 2-3 kilóból. De ne legyen igazam! Kívánom, hogy ennél a típusnál egyszerűen meg lehessen oldani!

2018. ápr. 30. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!