Lehetséges valaki foglalkozik ilyennel?
Figyelt kérdés
Egy barátomtól kaptam egy rossz dugattyút hamutartónak szomszédot dobálni vagy ajtótámasznak perfekt. Én másra szeretném felhasználni. Ebből a dugattyúból ha elvinném egy olyan műhelybe ahol dugattyú öntéssel foglalkoznak esetleg csinálnának belőle kisebb dugattyút vagy elküldenének a fenébe? (Opel astra h 1.7 dízel autó dugattyúja, szerintem elég jó anyagból van)2018. ápr. 30. 15:12
1/3 anonim válasza:
Miért pont abból akarsz másik dugattyút csináltatni? Ahol készítenek ilyeneket, ott kizárólag a saját anyagukat használják ehhez, vagyis nem fogják a tiedet is beolvasztani. A költség nem az anyagban van (pár tíz vagy pár száz forint az anyagköltség egy dugattyúnál), hanem a megmunkálásán.
2/3 A kérdező kommentje:
Német cucc gondolom elég király anyagból készült annó. (Nem tudom mikori az autó) ETZ 250-motorba szeretném dugattyúnak.
2018. ápr. 30. 16:35
3/3 anonim válasza:
Az újraolvasztással elveszti az anyag azon tulajdonságait amik "királlyá" tették. Maga az ötvözet nagyon hasonló a legjobb és a legrosszabb dugattyúknál is. Nem az anyagon van a hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!