Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen minőségű alufelniket...

Milyen minőségű alufelniket kínálnak az alu-felni.eu-n?

Figyelt kérdés

[link]

Érdemes innen venni,vagy inkább hanyagoljam?

2018. ápr. 30. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból megnéztem, mennyiért adnának az én autómhoz egy 17"-osat. Hát, az árából ítélve szar nem lehet, mert majdnem 150.000Ft darabja! :-)
2018. ápr. 30. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Előző, nem nézted el?

A megadott árak 4db-ra vonatkoznak.

Régebben nézegettem én is ezt az oldalt. Majdnem innen rendeltem az új autómra egy szettet. De aztán találtam szalonautóról levett gyakorlatilag új gyári szettet olcsóbban. Így nincs tapasztalatom.

2018. ápr. 30. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocs, benéztem! Valóban 4 darabra vonatkozik az ár. :-)
2018. ápr. 30. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Eléggé replikáknak néznek ki, skoda rs felni 150e/4db a gyári pedig (nem márkakereskedésből) 90-100e/db.
2018. ápr. 30. 15:24
 5/8 Beviz Elek ***** válasza:

Van Advan, 120/szett. Egy eredetinek darabja ennyi.

Nem vennék innen semmit.

2018. ápr. 30. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze, az egyértelmű, hogy ezek nem gyári felnik, hanem utángyártottak! Hiába van rajta a gyárihoz nagyon hasonló logó. Ez rögtön látszik, evidens. A gyárit nem kapnád meg közel sem ennyiért.

De ez önmagában még nem jelenti feltétlenül, hogy rossz és széthullik az első út alatt.

2018. ápr. 30. 17:07
 7/8 Levente Cseh válasza:
Nem tenném, rendeltem náluk 4 db felnit 200e-ért, amit VW-hoz hirdettek, de nem stimmel rá, nem illeszkedik szorosan és ütnek a kerekek. Az ügyfélszolgálatuk nem reagál, leszarnak, miután fizettél. Én most ügyvéddel fogok náluk jelentkezni.
2020. júl. 10. 12:32
 8/8 anonim válasza:
#7 központosító gyűrűt tettetek fel szereléskor?
2022. ápr. 11. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!