Milyen minőségű alufelniket kínálnak az alu-felni.eu-n?
2018. ápr. 30. 13:10
1/8 anonim 

válasza:

Kíváncsiságból megnéztem, mennyiért adnának az én autómhoz egy 17"-osat. Hát, az árából ítélve szar nem lehet, mert majdnem 150.000Ft darabja! :-)
2/8 anonim 

válasza:

Előző, nem nézted el?
A megadott árak 4db-ra vonatkoznak.
Régebben nézegettem én is ezt az oldalt. Majdnem innen rendeltem az új autómra egy szettet. De aztán találtam szalonautóról levett gyakorlatilag új gyári szettet olcsóbban. Így nincs tapasztalatom.
3/8 anonim 

válasza:

Bocs, benéztem! Valóban 4 darabra vonatkozik az ár. :-)
4/8 anonim 

válasza:

Eléggé replikáknak néznek ki, skoda rs felni 150e/4db a gyári pedig (nem márkakereskedésből) 90-100e/db.
5/8 Beviz Elek 

válasza:

Van Advan, 120/szett. Egy eredetinek darabja ennyi.
Nem vennék innen semmit.
6/8 anonim 

válasza:

Persze, az egyértelmű, hogy ezek nem gyári felnik, hanem utángyártottak! Hiába van rajta a gyárihoz nagyon hasonló logó. Ez rögtön látszik, evidens. A gyárit nem kapnád meg közel sem ennyiért.
De ez önmagában még nem jelenti feltétlenül, hogy rossz és széthullik az első út alatt.
7/8 Levente Cseh válasza:
Nem tenném, rendeltem náluk 4 db felnit 200e-ért, amit VW-hoz hirdettek, de nem stimmel rá, nem illeszkedik szorosan és ütnek a kerekek. Az ügyfélszolgálatuk nem reagál, leszarnak, miután fizettél. Én most ügyvéddel fogok náluk jelentkezni.
8/8 anonim válasza:
#7 központosító gyűrűt tettetek fel szereléskor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!