Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt az alufelnit tehetem az...

Ezt az alufelnit tehetem az autómra?

Figyelt kérdés

[link]

Opel Astra K autóm van 16-os felnikkel.Szeretnék rá alufelnit tenni,csak a gyári felnik nagyon drágák.Tehetem ezeket a felniket amit beküldtem,vagy inkáb ne kockáztassak?

Gyári méretei a kocsinak:5x105,ET 41 és 6,5-ös a felni

2018. ápr. 28. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
akkor tegyél rá acélfelnit
2018. ápr. 28. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
A gyári felni azért drága, mert jó minőségű. Ezek a replikák sokkal gyengébbek és nehezebbek. Szerintem ha belefért egy új K Astra a keretbe, akkor beleférhetne 4 minőségi felni is.
2018. ápr. 28. 19:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor inkább nem kockáztatok,köszönöm.
2018. ápr. 28. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
De ne gyári Opel felnit nézz, vannak nagyon stílusos alufelnik, komoly gyártóktól, és a használtpiacon is kincseket lehet találni töredék áron.
2018. ápr. 29. 13:45
 5/6 Oliver38 ***** válasza:
nézz jófogáson,használt felnik közül, a lényeg hogy az et-szám nagyából hasonló legyen,5el ne legyen több pl,de kissebb lehet max 20-al a lyukosztás(jelen esetben 5x105-annak pontosan eggyeznie kell) illetve a belső agyátmérőnek ugyan akkorának vagy nagyobbnak kell lennie.a felni szélessége is lehet nagyobb és a mérete is. viszont kalkulátoros oldalakon mérd akkor hozzá hogy mi a megfelelő gumiméret ha nagyobb/szélesebb a választott felni.
2018. ápr. 29. 17:34
 6/6 Oliver38 ***** válasza:
minnél kissebb az et szám annyi miliméterrel van kiljebb a felni. az azt jelenti, az agyátmérő meg a felnicsavarok közötti kör alaku "kiemelkedése a kerékagynak" amire felfekszik a felni felcsavarás elött(lehet nagyobb a felninél a középső "lyuk" de akkor ajánlott tehermentesítő/központosító gyűrű hogy könnyebb legyen fel/le szerelni a felnit)
2018. ápr. 29. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!