Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a probléma az autóval?

FendyDrop kérdése:

Mi lehet a probléma az autóval?

Figyelt kérdés
Nos hol is kezdjem... 1997 opel corsa b 1.2 es em van. Az egyik napon eléggé nehezen indult be és mikor beindult furcsán is járt. A gyertyákat megnéztem és azokat egyböl cseréltem is. Viszont tovább romlott a helyzet mert már vagy beindul vagy nem de ha beis röffen akkor is csak nagy gázzal mert egyböl meg is áll.. de még azbis előfordul elég sokszor hogy ha megállok valahogy 1-2 percre magától leáll az autó és akkor viszont nincs az az isten ami beinditja. A pirosnál is csak úgy merek megálni hogy túráztatom mert le is hirtelen anyira leesik a dfordulatszám hogy leáll az autó. Remélem valaki tud ezügyben nekem segíteni mert nekem az autó a munkám része és nélküle nem tudok dolgozni! Előre is köszönöm a tippeket/tanácsokat!

#Alapjáratprobléma
2018. ápr. 27. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezekbe még nem szereltek obd csatlakozót, tehát igazából irány a szerviz vele, 1000+1 oka lehet annak hogy így leáll
2018. ápr. 28. 02:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Alapjárati szabályozással lehet a probléma.
2018. ápr. 28. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerelő. Sztem üzemanyag oldalon van valami.
2018. ápr. 30. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!